Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alabalıklarımız (devam)
araphüso26 yazdı:ahmet abi süper balıklar ama sana istavritçi abim rakip oldu haberin olsun senin raporlarınada şapka çıkartıyorum abicim...Alkis

faruk abi usta daha iyisini bilir ama birinci resimdeki alalar yakalandığı uzun süre olmuş kurudukları için gri
3.resim resim tablo gibi maşallah yani tutulmuş bir balık dördüncü videodan alınmış ama alaların kavuniçine yakın bir rengide oluyor yinede en güzel ve doğru cevap ahmet abimdeMahcup

Doğru Hüsocum..Bu istavritçi dişli rakip...AlkisAllahtan yaşlıyım falan diyor da fazla zorlamayacak diye düşünüyorum.Siyirdim

Çok doğru belirtmişsin.Gerçekten uzun süre bekleyen balık olduğu görünüyor zaten.

Sevgili Hüsocum..

Ben sabah karanlıkta yanlız olarak girdiğim dereden akşama yakın çıkıyorum.Zaten arada çıkmak istesem de buna imkan yok.Arada çıkacak yer yok.Çataklar çok dik ve derin.Yani sabah yakaladığın balığı akşama kadar muhafaza etmek zorundasın.
Tabii ben tedbirliyim.O resimlerde gördüğün kımızı kutuya iki pet şişe donmuş olarak alıyorum.Hammallığı fazla oluyor ama başka çare yok.Bu şekilde o gördüğün balığı akşama kadar buzda koruyarak çıkartabiliyorum.Ama çok sıcakta yine de biraz eskileşiyorlar.Tabii ilk mideye inen de onlar oluyor.
Yani zarar olmuyor.

Sevgiler...
Bul
Ahmet abi, yine yapmışsın yapacağını, AlkisSeerfAlkis balıklar çok güzel tebrik ederim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
afiyet olsun koca ustam ne diyeyimBoboBoboSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bucalıfikret yazdı:tebrikler ahmet abi bende iki kamış iki tane makına var bütün av larda onları kullanıyorum senin gibi ayrı meralara göre değiştirme imkanım yok rast gele...AlkisSeerf

Sevgili Fikret...

Benim Alabalıkta kullandığım bir tane kamış ve bir tane makinam var.Ama aynısından 3 tane var.Bunun nedeni kaygan zeminde üzerine düşüp kırdığımızda veya makinanın bozulacağı gibi durumlarsda geri dönme şansımızın olmaması.

Ayrıca mepss çeşitleri bu avı yapabilmek için zorunlu.Gereken çeşidin yoksa elin boş dönersin...Bu işin usulü bu yani...

Sevgiler...
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Ahmet abi, yine yapmışsın yapacağını, AlkisSeerfAlkis balıklar çok güzel tebrik ederim.

Sağolasın Serkan...Teşekkürler...

Selamlar...
Bul
Ahmet Abicim balıklarda manzalar gibi süper.
Tatlısu avcılığı denizden daha meşakatli galiba.
Yorucu ve zor şartlar.Tutulan balıkta bir o kadar leziz oluyor tabii.Afiyet şeker olsun.Sağlıklar.
Bul
ahmet abi super av yapmıssın yine tebrikler abi sayende ögrencez ala balık işini eline saglık.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
ahmet abi az çok oltadan balıktan anlayan deniz kenarında rapalayla at çek deneyebilir şansına balık varsada tutar peki bu tatlı sudada geçerlimidir yani mesela ben rizeye gideceğim giderken yollarda dursam olta atsam şansım varmıdır yoksa özel bir teknik gerektirirmi?
Bul
Alabalıklar çok nefis görünüyorlarAlkisbereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Fikret...

Benim Alabalıkta kullandığım bir tane kamış ve bir tane makinam var.Ama aynısından 3 tane var.Bunun nedeni kaygan zeminde üzerine düşüp kırdığımızda veya makinanın bozulacağı gibi durumlarsda geri dönme şansımızın olmaması.

Ayrıca mepss çeşitleri bu avı yapabilmek için zorunlu.Gereken çeşidin yoksa elin boş dönersin...Bu işin usulü bu yani...

Sevgiler...

ahmet abi bilgiler için teşekkürler.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Alabalıklarımız (devam2) aygroup 18 2,575 05-07-2009, 23:04
Son Yorum: aygroup
  Alabalıklarımız..... aygroup 27 3,694 24-06-2009, 21:08
Son Yorum: Ege
  levreğe devam DeNiZKuRdU 14 3,050 24-04-2008, 14:18
Son Yorum: robinson987
  kardeşim ile beraber baraküdaya devam ettik..... MiKaSa 20 4,062 20-03-2008, 13:54
Son Yorum: ÇETİNORÇAN
  baraküdaya devam arkadaşlar........ MiKaSa 11 2,639 08-03-2008, 03:43
Son Yorum: ANTALYALI07
  DRAKBELEN-OZOCA mercan a devam(akdeniz bereketi) ozoca51 22 3,342 03-12-2007, 17:13
Son Yorum: Köksal
  devam yalova tatar 0 1,076 06-06-2007, 15:17
Son Yorum: yalova tatar
  lüfere devam lüferci1907 13 3,498 18-12-2006, 20:51
Son Yorum: mudanya
  foça sırtı devam ALTAYLI 11 3,939 28-08-2006, 11:31
Son Yorum: Salih Reis
  zarganaya devam kartallı jumbo160 4 1,876 22-08-2006, 09:39
Son Yorum: jumbo160

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi