Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
15 Haziranın Yemleri Hazır
abiler biraz yardım yaw ben bu sülükleri iki hafta nası bakacam
şimdi içine biraz toprak attım öle duruyolar aç 2 hafta dayanırlarmı
sülüklerde maşallah davul gibi az ama her kancaya bir sülük iyi olur bu seferkiler birazdaha iriSiyirdim
Bul
u_boy yazdı:ah be abicim anlıyorum hepimizin bir balık sevdası olduğunu ama dikkat edin ana yol gibi bir yerde hemde bisikletle 10 km lutfen çok dikkatli olun.umarım topladıklarınıza ve o kadar da uğrastığınıza değer.hadi bakalım hayırlısıyla.

( dikkat edin kendinize lütfen )
Bizi düşündüğin için sağol abi bir dahaki sefere daha dikkatli oluruz yemleri toplayana kadar ne haller çektikSiyirdim
Bul
rastgele uğur rastgele bahadır kolay gelsin bereketli avlar Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:rastgele uğur rastgele bahadır kolay gelsin bereketli avlar Seerf
saol murat abimSeerf
Bul
hellori19 yazdı:Bizi düşündüğin için sağol abi bir dahaki sefere daha dikkatli oluruz yemleri toplayana kadar ne haller çektikSiyirdim
gördüm fotgraflardan, gördüm.Siyirdim zor olmuş anlaşılan.eee nasıl bakıcanız 2 hafta onlara ?

dur aklıma bir fikir geldi '' 5 arkadasına 5 sana yapıştırın üstünüze 2 hafta idare ediverin '' Siyirdim takılsınlar.
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
u_boy yazdı:gördüm fotgraflardan, gördüm.Siyirdim zor olmuş anlaşılan.eee nasıl bakıcanız 2 hafta onlara ?

dur aklıma bir fikir geldi '' 5 arkadasına 5 sana yapıştırın üstünüze 2 hafta idare ediverin '' Siyirdim takılsınlar.

SiyirdimSiyirdimArtık Bİr şekilde Bakacağız abiAlkis
Bul
balıkcı uğur yazdı:abiler biraz yardım yaw ben bu sülükleri iki hafta nası bakacam
şimdi içine biraz toprak attım öle duruyolar aç 2 hafta dayanırlarmı
sülüklerde maşallah davul gibi az ama her kancaya bir sülük iyi olur bu seferkiler birazdaha iriSiyirdim

Uğur İstanbulda eminönünde gezerken sülük satanlar oluyordu. cam şişeye su koyup satıyorlardı. toprak koymuyorlardı..
Koluna yapıştırırsan kanını emip şişer ve ölür. öyle yapma sakınSmile
Bul
balıkoltası yazdı:Uğur İstanbulda eminönünde gezerken sülük satanlar oluyordu. cam şişeye su koyup satıyorlardı. toprak koymuyorlardı..
onları bende bliyomde birol abi ben bu sülükleri sudan çıkarmadımki bizimburada görüyorum hep toprak içinde heralde bi 8 gün dayanırlar Affet
Bul
LeVrEkCi yazdı:kolay gelsin bahadır ve uğur inşallah yasaktan sonra sizden güzel avlar bekliyoruz rastgele Alkis
saol nihat abimSeerf
Bul
Hadi bakalım hafta sonu için bol şanslar gençler,rastgeleAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  selimiye için yemlerim hazır. bucalıfikret 46 5,765 23-08-2012, 17:59
Son Yorum: bucalıfikret
  İZMİRİN YEMLERİ MELİH_REİS 20 15,458 20-03-2012, 18:07
Son Yorum: fotokopici
  2009 sezonun sülükleri hazır araphüso26 80 11,129 25-02-2010, 22:41