Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bastan-sona parekete+sirti
kasap100 yazdı:Neden paragatın üzerine çakıl konuyor?
atarken de konuyor,ayiklanirken de...cunku
kancalarin 3 metrede bir bagli oldugu ana misine cikarken tepsiden..diger misinelerde cikmasini onluyor
Bul
Faruk abi bereketli olsun güzel av olmuş çeşit olmuş maşallah hırsızlar hep var biraz basını ve sonunu saklayabilsen bir şey olmaz merak ediyolar balık varsada alıyorlar Rastgele abicim Alkis
Bul
FuRkAn * yazdı:Faruk abi bereketli olsun güzel av olmuş çeşit olmuş maşallah hırsızlar hep var biraz basını ve sonunu saklayabilsen bir şey olmaz merak ediyolar balık varsada alıyorlar Rastgele abicim Alkis
bende GPS oldugu icin bas ve sonu ufak matara atiyorum..fakat parekete askili atildigi icin bulmak cok kolay..gece rastgele bir sirti atiyorlar denize..bir -iki defa dolastiginda..askida(yukarida)olan ana misineyi sirtiye taktirip buluyorlar...
tesekkurler sanada rastgele Furkan
Bul
Albatros-gr yazdı:atarken de konuyor,ayiklanirken de...cunku
kancalarin 3 metrede bir bagli oldugu ana misine cikarken tepsiden..diger misinelerde cikmasini onluyor

Anladım abi, saolasın.Konu hakkında cahiliz soruyoruzSad
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Albatros-gr yazdı:bende GPS oldugu icin bas ve sonu ufak matara atiyorum..fakat parekete askili atildigi icin bulmak cok kolay..gece rastgele bir sirti atiyorlar denize..bir -iki defa dolastiginda..askida(yukarida)olan ana misineyi sirtiye taktirip buluyorlar...
tesekkurler sanada rastgele Furkan

Bulunduğunuz yerde çok mu tekne var abi.Birbirinizi tanıyorsunuzdur ufaksa.
Yani kimin yaptığı belli olmaz mı?Ya da diğer tanıdıklar bu tür olaylarda müdehale etmiyorlr mı?GErçi üztünde de yazmıyor ki "bu albatros-gr'nindir" diyeSiyirdim
Geçmiş olsun tekrarSad
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
kasap100 yazdı:Anladım abi, saolasın.Konu hakkında cahiliz soruyoruzSad
estagfrullah..kimse cahil degil..sora-sora ogrenilir..
sadece bu paragat isini severek yapmak lazim..cunku masrafi bir kenara...isi cok fazla ..ama ben cok severek yapiyorum
Bul
kasap100 yazdı:Bulunduğunuz yerde çok mu tekne var abi.Birbirinizi tanıyorsunuzdur ufaksa.
Yani kimin yaptığı belli olmaz mı?Ya da diğer tanıdıklar bu tür olaylarda müdehale etmiyorlr mı?GErçi üztünde de yazmıyor ki "bu albatros-gr'nindir" diyeSiyirdim
Geçmiş olsun tekrarSad

Bahadır abi alemsin vallaha Siyirdim
Bul
bereketli olsun güzelav olmuş
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Bul
FuRkAn * yazdı:Bahadır abi alemsin vallaha Siyirdim

BoboBoboSiyirdim

Bul
bahadır abim bizde bilmiyorduk ve halen bilmiyorum Happyama en aından birşeyler öğrendim sayenizdeAlkis sen bu soruları sormasan buda olmayacaktıAlkis76
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,105 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,340 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,109 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 5,658 16-05-2012, 08:45
Son Yorum: yycolak
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 10,973 22-12-2011, 18:39
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 13,341 28-09-2011, 23:42
  Az sirti,az yemli Albatros-gr 33 5,425 26-04-2011, 21:10
Son Yorum: Albatros-gr
  Bugünü sırtı avı orhanekmekci 55 11,124 19-04-2011, 07:55