18-09-2006, 15:46
tragonyayı gormüştüm ama elektrik balığını ilk kez goruyorum ..bakalım daha nesüprizlerle karşılaşıcaz

17/09/2006levrekçi
|
18-09-2006, 15:46
tragonyayı gormüştüm ama elektrik balığını ilk kez goruyorum ..bakalım daha nesüprizlerle karşılaşıcaz
![]()
18-09-2006, 16:28
zargana genelde yılın her ayı olur denizde bilgilerde nasıl geçer bilemem ama ben her mevsim zargana tuttmuşumdur pek mevsimi yoktur aslında bol oldugu yerlerde düz mantıkla lüferde bol olur yagda kızartması mükemmeldir içinin kılçıgı yeşil oldugundan insanlara kötü gelir ama aslında çok temiz ve lezzetli balıktır genelde su üstünde gezen küçük gümüş balıklarını kovalarlar gündüz ipek le veya şamandırayla tek kancayla tutulurlar en kolay ve zevkli tutma yöntemi gece lüxle kepçeleme yöntemiyledir teknein ucuna lüx baglanır zargana gelir teknenin önünde yatar kepçeyle kafa tarafından zarganaya tek vuruşla içine alınır rastgele
19-09-2006, 12:17
Dostum yine çok güzel olmuş av
Biz levrek değil istavrit bile tutamadık pazar sabahı güzel istavrit geliyordu çakarda, balık kesti herhalde meraya palamut geldi dedik başladık sallamaya yaklaşık 3 saat kadar salla salla maalesef dokunmadı bile. Ayrıca haftasonu hani beraber gidecektik balığa... bunları gönder biz bakalım sadece ohhh ne güzel hayat bizde şöyle sağ işaret parmağımızın ucunda şu güzel titreşimleri hissetseydik birden hafif hafif tasma atsaydıkta kolumuza binen gücün tadına varsaydık ah ah. ne güzel olurdu..... Eline koluna sağlık tebrikler.....
19-09-2006, 12:23
yaww bir iki hafta sonu sonra demiştim dostum kapatıyorum sezonu bu hafta sonu son avımı yapıp tekneyi kenara alkıyorum bizim oranın lodosu sert olur tekneyi kaldıraçtan indirir ufak tekne ile belki çok çok iyi havalar olursa giderim 6hp motor var takar çıkarım ama ramazanda zor o iş aklımdasın telini kaydettim bi hafta sonu takılacagım sende istersen tabii rastgele
19-09-2006, 12:38
Benim teknem 365 gün denizde bi 10 gün kadar hariç telefon ise 7/24 online istersen ne demek samatya da bağlı her zaman olabilir aklına geldiği her dakika hatta hergün. ayrıca biraz daha rahatım artık çocuklar okula başladı. derslerden başlarını kaldıramazlar. kısacası sezon geldi özgürlük tamamen geri geldi. Bende derslerimi çocuklarla beraber artık hafta içi yapacağım mecburen akşamları. Bekliyorum.
20-09-2006, 01:52
Helal olsun sana gene tutmuşsun levreği hafta sonu senin balık merasındaydım ama hava bozuktu balığa çıkamadım bende bıldırcın avladım kısmette levrek niyetine 20 tane bıldırcın varmış.
rasgele
20-09-2006, 11:08
aşırı kötü olmadıkca balıkçılık yapabiliyorum teknem sorun çıkartmıyor 5 yaşında 3 metrelik tekneyle babamla kolyoz suyuna çıka çıka alıştık dalgalara bilirim suyunu yönünü kıran dalgayı denizi bilirim patlıyacagını patladıgını ne zaman ne olacagını tahmin etmem zor degildir o yüzden tekne ile lodos hava hariç birde 10 kuvvet rüzgar hariç her havada çıkarım kara avcılıgı o kadar beni çekmiyor 2 adet tüfek var ama pek kuş vurmaktan zevk almıyorum bide kuş eti yemedigim için arada şişelere falan atıyorum işte iyi av olmuş sizinkide teşekkürler iyi avlar
26-09-2006, 22:33
Harika, çok güzel hepsi. İyi bir av olmuş. Darısı hepimizin başına...
02-10-2006, 22:16
abi ben bu balıkları görmemiştim yoksa kaçımaz hemen tebrik ederdim baba büyüksüm valla
09-10-2006, 22:57
Abi ben yetişemiyorum bu sitenin güzelliklerine hala acemilik var demekki baksanıza 20 gün arkadan takip ediyorum.
Balıklar ultra süper görünüyor Allah daha çok versin abicim kim bilir nede güzeldirler ama of be off |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|