24-04-2009, 09:33
ilker güzel zaman geçirmiştik ama dimi

*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
YA SEV YA TERKET
turan köyün denizinin temizligi
|
24-04-2009, 09:33
ilker güzel zaman geçirmiştik ama dimi
![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
24-04-2009, 10:42
tabiki erden abi tadı hâlâ damağımda.
24-04-2009, 19:20
o zaman çekilen resimleri hatırlıyorum harikaydı deniz gerçekten.
inşallah nasip olur orada balık tutmak denize girmek. ![]()
24-04-2009, 22:15
yalova tatar yazdı:ilker güzel zaman geçirmiştik ama dimierden abi siz köye geldiniz ilker ve nihat evet bizler görüşmeden geçti ha aşkolsun ![]() ![]()
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
24-04-2009, 22:18
turankoylu yazdı:sizler resim dersinizde kıarmıyım enson köyümüze yalovalı tatar ve hıdır da gelmişti Harun gerçekten cennetten bir köşede daha emekli olmadan(ben emekliliğimde düşünüyorum kıyı kasabasını) yaşıyorsunuz.Çok keyifli görüntüler.Değeri ölçülemez. ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
24-04-2009, 22:24
kasap100 yazdı:Harun gerçekten cennetten bir köşede daha emekli olmadan(ben emekliliğimde düşünüyorum kıyı kasabasını) yaşıyorsunuz.Çok keyifli görüntüler.Değeri ölçülemez. bahadır abi köyümüz sakin ve sevecen insanlarla doludur emeklilerin çogunlukla tercihi artı olan bir kasaba dır
24-04-2009, 22:38
turankoylu yazdı:erden abiyok harun ben gelmedim,ben erdeğe 1995 yılında tatil dönüşü 2 günlügüne geldim 2 gün kaldım erdek te deniz otobüsünün oldugu yerde tekne kiralamıştım çok güzel unutamayacagım 2 gün 2 gece geçrmiştim. bugün yücelle konuştuk haziran temmuzda sitenin 1. yılı adına toplanacagız dedi,haberdar et dedim inşallah ayarlayabilirsek bizlerde orada o doga güzelliklerinde olmayı isteriz.hayırlısı bakalım.
24-04-2009, 22:41
turankoylu yazdı:bahadır abi köyümüz sakin ve sevecen insanlarla doludur emeklilerin çogunlukla tercihi artı olan bir kasaba dır Harun dur kardeş, biraz daha fotoğraf koyarsan hafta sonu organizasyona gitmeyip, sizin koya geleceğim valla ![]() Ama gerçekten hoşmuş, inşallah bir gün nasip olur gelir görürüz sileri ve oraları ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
25-04-2009, 19:50
bahadır bey ve nihat bey işşallah köyde bir gün balga çıkarız ve köyümüzü gelen gören hakattanda vaz geçemez turan köy turan tatil köyüdiyede anılı bahadır bey resimleri beyenen köyü görsen hayran kalırsın saygılar
22-05-2009, 21:02
bavulları toplayın turan köylüne gidioz! ne güzel manzaralar ya
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|