Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
turan köyün denizinin temizligi
ilker güzel zaman geçirmiştik ama dimiAlkisAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
tabiki erden abi tadı hâlâ damağımda.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
o zaman çekilen resimleri hatırlıyorum harikaydı deniz gerçekten.
inşallah nasip olur orada balık tutmak denize girmek.Gulumse
Bul
yalova tatar yazdı:ilker güzel zaman geçirmiştik ama dimiAlkisAffet
erden abi
siz köye geldiniz ilker ve nihat
evet bizler görüşmeden geçti ha aşkolsun SnifsinfSnifsinf
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
Bul
turankoylu yazdı:sizler resim dersinizde kıarmıyım enson köyümüze yalovalı tatar ve hıdır da gelmişti

Harun gerçekten cennetten bir köşede daha emekli olmadan(ben emekliliğimde düşünüyorum kıyı kasabasını) yaşıyorsunuz.Çok keyifli görüntüler.Değeri ölçülemez.Seerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Harun gerçekten cennetten bir köşede daha emekli olmadan(ben emekliliğimde düşünüyorum kıyı kasabasını) yaşıyorsunuz.Çok keyifli görüntüler.Değeri ölçülemez.Seerf

bahadır abi köyümüz sakin ve sevecen insanlarla doludur emeklilerin çogunlukla tercihi artı olan bir kasaba dır

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
turankoylu yazdı:erden abi
siz köye geldiniz ilker ve nihat
evet bizler görüşmeden geçti ha aşkolsun SnifsinfSnifsinf
yok harun ben gelmedim,ben erdeğe 1995 yılında tatil dönüşü 2 günlügüne geldim 2 gün kaldım erdek te deniz otobüsünün oldugu yerde tekne kiralamıştım çok güzel unutamayacagım 2 gün 2 gece geçrmiştim.
bugün yücelle konuştuk haziran temmuzda sitenin 1. yılı adına toplanacagız dedi,haberdar et dedim inşallah ayarlayabilirsek bizlerde orada o doga güzelliklerinde olmayı isteriz.hayırlısı bakalım.
Bul
turankoylu yazdı:bahadır abi köyümüz sakin ve sevecen insanlarla doludur emeklilerin çogunlukla tercihi artı olan bir kasaba dır

Harun dur kardeş, biraz daha fotoğraf koyarsan hafta sonu organizasyona gitmeyip, sizin koya geleceğim vallaSiyirdim

Ama gerçekten hoşmuş, inşallah bir gün nasip olur gelir görürüz sileri ve oralarıAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
bahadır bey ve nihat bey işşallah köyde bir gün balga çıkarız ve köyümüzü gelen gören hakattanda vaz geçemez turan köy turan tatil köyüdiyede anılı bahadır bey resimleri beyenen köyü görsen hayran kalırsın saygılar
Bul
bavulları toplayın turan köylüne gidioz! ne güzel manzaralar ya
Herkese selamlar mezgit ustası SinekOltasi
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi