22-04-2009, 09:50
Hey MAşallah Güzellerede Bakın Bereketli Olsun Birol Abii Nerden Aldın Bunları Su Çokmu Hareketli Yarın Bende Gitmeyi Düşünüyorum Bakalm
Boğaziçi'nin Sarıkanatları-35
|
22-04-2009, 09:50
Hey MAşallah Güzellerede Bakın Bereketli Olsun Birol Abii Nerden Aldın Bunları Su Çokmu Hareketli Yarın Bende Gitmeyi Düşünüyorum Bakalm
22-04-2009, 10:03
FuRkAn * yazdı:Hey MAşallah Güzellerede Bakın Bereketli Olsun Birol Abii Nerden Aldın Bunları Su Çokmu Hareketli Yarın Bende Gitmeyi Düşünüyorum Bakalm Teşekkürler Furkan. Evet akıntı çok kuvvetliydi dün. bugünü düşünmek bile istemiyorum ![]() Özel mesajlarına bak.
22-04-2009, 10:19
birol maşallah valla bu seferki balıklar gerçekten çok iyi boydalar nasıl bir zevk aldıgın ortada.mavi 7 cm lik iş yapmasına sevindim geri vermiyeyim o zaman o rapalaları.bereketli olsun afiyet olsun rastgele.
![]()
22-04-2009, 10:23
LeVrEkCi yazdı:birol maşallah valla bu seferki balıklar gerçekten çok iyi boydalar nasıl bir zevk aldıgın ortada.mavi 7 cm lik iş yapmasına sevindim geri vermiyeyim o zaman o rapalaları.bereketli olsun afiyet olsun rastgele. Teşekkürler Nihat . sana söylemeyi unuttum. Asıl 7 cm.likler iş yapar. biz 5 likleri üsküdarda 100 mt. ileri atmak zorunda olduğumuz için kullanıyoruz. dün mesela 5 cm. de denedim. balık gelmedi. belki tesadüftür. ama 7 cm.lik mavi spiderlar kendini ispatladı. Balık alıyor. sadece aralarında delik veya aksiyonu bozuk olanlar çıkabiliyor. ama olsun. ucuzlar sonuçta. ben olsam tekneden kaliteli atarım ama ![]()
22-04-2009, 11:21
Birol çok keyifli ve güzel av yapmışsınız.Tebrikler.Boylar gittikçe irileşiyor.Kimsenin olmayışı tam bir gösterge olmuyor bazen.İlk olmak, başarmak diğerlerine örnek olmak da gerek.Bu daha bir haz verir.Gene Üsküdar mı?
![]() ![]() ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
22-04-2009, 11:42
birol eline koluna saglık ,balıkların boyları çok güzel afiyet olsun
![]() ![]() ![]()
22-04-2009, 11:45
birol masşallahın var ne dere nede şelale sana vız gelir balıklarda bir okadar güzel eline sağlık afiyet olsun rast gele...
![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
22-04-2009, 11:50
kasap100 yazdı:Birol çok keyifli ve güzel av yapmışsınız.Tebrikler.Boylar gittikçe irileşiyor.Kimsenin olmayışı tam bir gösterge olmuyor bazen.İlk olmak, başarmak diğerlerine örnek olmak da gerek.Bu daha bir haz verir.Gene Üsküdar mı?Teşekkürler Bahadır Bey. Evet bazen balık olduğu halde deneyen olmuyor. Bu sefer üsküdar değil. Boğazın biraz daha üst kısımlarında avlandık. izmirli erdal yazdı:birol eline koluna saglık ,balıkların boyları çok güzel afiyet olsunTeşekkürler Bahadır Bey.
22-04-2009, 11:52
(Son Düzenleme: 22-04-2009, 11:55, Düzenleyen: balıkoltası.)
bucalıfikret yazdı:birol masşallahın var ne dere nede şelale sana vız gelir balıklarda bir okadar güzel eline sağlık afiyet olsun rast gele...Teşekkürler Fikret Bey. Yanımdaki 170 gr. lık kurşunlarım bitince biraz zorlandım 150 liklerle. Akıntı hafifleyincede zaten balıklar gelmeye başladı. Rastgele. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|