Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ryobi
Pahalı ise vardır bir özelliği, ama ben almam o kadar pahalı ise..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ege kardesım yaklasık 1 yıldır ecusima makıne kullanıyorum bana gore cokıyı makına barıs abı (bucalı) ve fıkret abıde (bucalı fıkret) makıneyı bılıyolar bence guzel makıne
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
ecusima daha güçlüymüş yeni gördüm..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
o Parayı Gözden Cıkardıysanız Okuma ya bakın derim Ben BlueHawnk kullanıyorum Surf Takım Olarak Kamışla Beraber İşte Cok İyi makina bana göre Baya Bi Güçlüde
Bul
bluehawk'ın yarı fiyatına nerdeyse ecusima 6000.yoksa fark az olsa bluehawk ya da mistique alırdım.. Big Grin
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
egecim kafayı bozdun anlaşılan şimdiden hayırlı olsunWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Abi Sarmıssın seen Ryobiye al bari kafan Rahat olsun Smile Genel Amaç için fena sayılmaz ileri atış içinde fena değil, ama 150 gr kursun + 2 tane istavrit cekmiyo kıyıya cekene kadar terletti beni ya Smile şimdi koca kafalı makinalarla takılıyorum bogazda balık cok ilerde oldugu için bayaa bi abanman gerekiyo rastgelsin sana
Bul
Ecusima iyi bir ürün arkadaşın başına gelen talihsizlik diyebilirim.Ama 150 tl ye kadar Shimanolar var onları tercih et derim.Bildiğim kadarıyla Amazonla arasındaki fark biri alttan kalamalı biri üstten.
Saygılar.
bende amazon 4000 vi var gayetde memnunum ama tatlısu için bilginiz olsun bu makaralar tuzlu suda paslanmaya sebep olabilir bilyalarıSeerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kıyıdan ve At-Çekte kullandığım Ryobi Ecusima 4000 vi, Teknede Kullandığım Riyobi Ecusima 8000 vi ayrıca Ecusima 6000 vi Her üç model kullandığım yerlerde bu güne kadar sorun yaratmadı...Ayrıca makinaların sarımı inanı yağ gibi..Kamışın ucundaki ağırlığını size hissettirmiyor...

Bu modelleri yaklaşık 5 Senedir kullanıyorum... 4000 likten 2 tane diğerlerinde 1 er tane var...Daha aldığım ilk makinalar....

Eğer bu makinaları uzun süre kullanmak istiyorsanız ;

Her avdan sonra bol suyla yıkayın ve kurutun Haftada bir makina yağıyla yağlayın yaklaşık 1 veya 2 ayda birde içininin gresini kontrol edin eğer gerekiyorsa gresleyin.....

Ben bu şekilde kullanıyorum ve memnunum....Yani demek istediğm her av dönüşü kullanıp bir köşeye bırakırsanız en kaliteli makina bile buna dayanamaz....Bobo

Kullandığım diğer markaları sorarsanız Okuma ve Dam....

Ayrıca Denizde avlanıyorum.....
Herkese iyi avlar...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ryobi proskyer pro mu okuma blue hawk mı? dj-nursi 6 3,311 28-10-2010, 19:50
Son Yorum: dj-nursi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi