Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
2009 sezonun sülükleri hazır
bucalıfikret yazdı:arabım gayet net çıkmışsın sana öyle gözüküyor arkadaşlar bizim burda cam şişelere su koyup içinde 7 veye 10 tane var sülükleri satıyorlar ağrıları alıyormuş ne kadar doğrudur bilemem. sizlere rast gele...AlkisSeerf
bizim buralarda pazarlarda yeşillerini satıyorlar onlarda ağrıları alıyormuş...balık malzemesi satanlarda kara sülüklerin tanesini 50 krş satıyolar 100 adedi 50 tlSiyirdimbiz köşeyi döndük anlayacağınHappy
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
paylaşım için teşekkürler abi ne güzel kendi yeminizi kendiniz çıkarmışsınız biz de yemlere hep para veriyoruz izmir den geliyor bu sene 4 milyon olmuş borukurdu paketi artık kısıtlamalı kullanıcaz bize kriz varda millete yok galiba fiyatlar yükselmiş.Alkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
araphüso26 yazdı:faruk abi telefon çin malı pixelini bilmiyorum.Siyirdim.8 olsa cam olurdu fotolarHappyheralde1.8 pixsel.. valla aynı bizde eşelendik bugün kim bilir bizede neler demişlerdirMahcupnederlerse desinlerHehe
salla abi ya...bir sey deyen kendine baksin.Hadiordan.hayde..acmiyayim simdi bayramlik agzimi...
Bul
fish or die yazdı:hüso abi çok yüzsüz çıkmışsın hakketen yaw yoksa sen değilmisin o birde tektek saymışsınız yemleri rezalet ne kelime o upuzun ahmet abi şimdi 1,40 boylarına
küçüldü utancından SiyirdimHehe

şaka bir tarafa demekki bu sene yayın raporlarını fazla görücez sizden,yemler sezona hazır ahmet abi hüso abi hayırlı sezonlar şimdiden SeerfAlkis
bende dedim zaten rezil olduysak ahmet olsun onun yüzü görünsün benimki görünmesin ..inşallah bakalım bu sene hayalimdeki yayını tutabilecekmiyimSmile
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
doktor yazdı:paylaşım için teşekkürler abi ne güzel kendi yeminizi kendiniz çıkarmışsınız biz de yemlere hep para veriyoruz izmir den geliyor bu sene 4 milyon olmuş borukurdu paketi artık kısıtlamalı kullanıcaz bize kriz varda millete yok galiba fiyatlar yükselmiş.Alkis

evet muratım bugün gürdüm bizim barışta borukurtlarını kalem gibiler 3 tl den almış bizde kriz var onlara gelince yok.Alkis
Bul
doktor yazdı:paylaşım için teşekkürler abi ne güzel kendi yeminizi kendiniz çıkarmışsınız biz de yemlere hep para veriyoruz izmir den geliyor bu sene 4 milyon olmuş borukurdu paketi artık kısıtlamalı kullanıcaz bize kriz varda millete yok galiba fiyatlar yükselmiş.Alkis
evet doktorum sağolasın bin sülük hesaplarsan bi askeri ücret 500 tl istersen kendin toplamaHiSiyirdim
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
o sulukleri ne kadar zaman yasatabiliyorsunuz?
Bul
araphüso26 yazdı:evet doktorum sağolasın bin sülük hesaplarsan bi askeri ücret 500 tl istersen kendin toplamaHiSiyirdim

Ciddi o kadar pahalı mı? 0,5YkrşHi
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Keşke denizde işe yarasada bende çıkarsam.Tatlı suda sülükden çok danaburnundan verim almışdım,bu yemi çıkarmak içinde hayvan dışkılarında eşin allah eşinSiyirdimiyide sülük toplamışsınız inşallah yazında verimini alırsınızAlkis
Bornova - izmir
Bul
araphüso26 yazdı:bende dedim zaten rezil olduysak ahmet olsun onun yüzü görünsün benimki görünmesin ..inşallah bakalım bu sene hayalimdeki yayını tutabilecekmiyimSmile

inşallah tutarsın hüso abim bizde gön banyosun yaparız sayende, ahh diyorum sizin kamplardan birine Allah nasip etsede bir gün katılısam 3-4 günlük şöyle Affet
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  selimiye için yemlerim hazır. bucalıfikret 46 6,060 23-08-2012, 17:59
Son Yorum: bucalıfikret
  15 Haziranın Yemleri Hazır hellori19 46 6,588 18-06-2009, 23:12
Son Yorum: Ege
  kara sülükleri yaşatmak? araphüso26 17 4,099 05-03-2008, 23:55
Son Yorum: ottoman fishing team

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi