Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ankarada tanışma
dostluklar böyle başlıyor hadi hayırlısı.
Bul
Köksal 3 nisan 2009 ile 5 nisan 2009 tarihleri arasında malum AÖF sınavları dolayısıyla ankarada idim inan haberim olsaydı mutlaka görüşüp tanışmayı isterdim, sağlık olsun ne diyelim kısmet başka güneymiş..
Dostluk ve arkadaşlık adına güzel kareler hepinize teşekkür ederim..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
güzel tanışma olmuş tebrik ederim köksal...AlkisAlkis
Bul
abiler bu sene ankarda bir tatlı su avcılığı yapsak diyorum yaw çok güzel oludu bende glmeye çalışırıdmAlkisAlkisBoboBobo
Bul
Dostlar arkadaşlar bir arada oh oh ne güzel. Birlikteliklerimiz devamı dileğiyle.
Bul
araphüso26 yazdı:evet güzel bir tanışma olmuş işlerini halletmişsindir umarım kayseriye yerleştinmiWink

nasipse tanışırız köksalım Rose

İşlerim halloldu sağ olsun ilker yardım etti.Sizinde geldiğinizi duydum o gün çok yol tepmiştim dinlenmedeydim.İlkeri arasaydım sizin geldiğinizden haberim olurdu.Ben ertesi gün aradım ve yanlarına gittim.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Köksal 3 nisan 2009 ile 5 nisan 2009 tarihleri arasında malum AÖF sınavları dolayısıyla ankarada idim inan haberim olsaydı mutlaka görüşüp tanışmayı isterdim, sağlık olsun ne diyelim kısmet başka güneymiş..
Dostluk ve arkadaşlık adına güzel kareler hepinize teşekkür ederim..AlkisAlkis

Ben sizin gittiğinizi düşündüm.Kaldığınızı bilseydim ahmet abi görüşür tanışırdık iyi olurdu.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
köksal abi ilker abi kamil abi ankarada bu yaz bir org yapsak nasi olur diyorum WinkSmileSmileOhyandanOhyandan:GS:7180968383
Bul
balıkcı uğur yazdı:köksal abi ilker abi kamil abi ankarada bu yaz bir org yapsak nasi olur diyorum WinkSmileSmileOhyandanOhyandan:GS:7180968383

Uğur ankaraya kadar gelmişken birde eskişehire ugrarsın artık dimi..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Uğur ankaraya kadar gelmişken birde eskişehire ugrarsın artık dimi..
ne demek abim tabi geliriz birde orda yaparık org
balık nerde bizzzzzzzzzzzz orda AlkisWinkWink
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi