LeVrEkCi yazdı:yağmur sonrası güzel bir gezinti olmuş rauf abi,sayende bizlerde bi alanya limanına gitmiş olduk.
paylaşım için teşekkürler.
Nihat bu sene artık gına geldi yağmurdan ama oda lazım.selamlar.
ufuktan26 yazdı:Rauf abi belgesel gibi valla.Ellerine sağlık.Teşekkürler paylaşım için
Biraz değişik bir şey olsun istedim rastgelsin.
kasap100 yazdı:Rauf abi çok keyifli olmuş.Paylaşım için teşekkürler, elinize sağlık
Sizlerde sağ olun iyi günler.
bucalıfikret yazdı:rauf abi eline ağzına sağlık güzel paylaşım olmuş rast gele...
Teşekkürler iyi günler.
orhanekmekci yazdı:Tekneyi bağlayabileceğiniz limanınızın olması nedeniyle şanslısınız üstad,Alanya paylaşımınız içinde teşekkürler
Evet o bakımdan haklısınız ama daha inşaat var selamlar.
Albatros-gr yazdı:Limaniniz cok guzel Rauf abi...bu arada paylasim da video olarak super
eline emegine saglik,sagol
Rica ederim liman daha bitmedi selamlar.
robinson987 yazdı:rauf abi nasılsın biz maşallah iyiyiz tekne su işi de harika eline sağlık ahhh ahhhh teknemı alınca bende işallah suyunu boşaltma fırsatı bulurum herkese selamlar
Bekir kac defa söylüyorum al hanımını gel semra ablanla hem hasret giderirsin hemde sana burda balık avlatırım selamlar.
yalova tatar yazdı:kaptan sen bi harikasın
antalyaya geldim ama alanyaya gelmedim işalla oryr da gelcem
eline emeğine sağlık 
Bak kardeşim buraya gelirde uğramassan darılırım beklerim selamlar.
thomas1925 yazdı:
rauf abi çok güzel . paylaşım için teşekkürler.
ben teşekkür ederim selamlar.
alperburdur yazdı:abi özlemimi giderdin sağol ben 1987 senesinde Alanya hamdullah emin paşa kollejinde okumuştum o dönemin öğrenci pansiyonu olan tayfun pansiyonda kalmıştım belki bilirsiniz pansiyon sahibi cevdet amcayı ki o dönemde özellikle kışın herkes herkesi tanırdı alanyada. Bozulmamış bu kadar betonlaşmamış alanyaydı o zamanlar, gerçi 18 ağustosta 2007 de alanyada 15 gün boyunca devlet hastahanesinde kalmıştım ama şehri gezmeye hiç fırsatım olamamıştı ama sayende bu görüntülerle (tershane ve iskele) beni 1987lere götürdüğün için terşekkürler
Alper ben alanyaya kesin olarak 1998 senesinde yerleştim ondan evvel incekum orman kampına kampa gelirdim her sene 3 ay Alanya tabiki eskisi gibi değil.Bir şehirde Turizmi oluşturursanız betonlaşmanın önüne gecemessiniz bu bütün dünyada hem yerleşim yeri hemde turizm yeri olan bölgerde aynıdır.hele alanya gibi sırtını dağa dayamış bir şehirde.videodaki son resim devlet hastanesinden cekilmiştir selamlar.
mariner8 yazdı:Rauf abi eline sağlık çok güzel olmuş 
beyendiğine memnun oldum.
mudanya yazdı:kolay gelsin bu yıl aynı dert bizlerde de vardı. su almaktan bıktım. bu arada Rauf bey liman bağlama yerleri Alanya ya hiç yakışmıyor.Belediye başta Tüm ilgililere sitemlerimi iletirim.
Ağbi sen ne diyorsun bak şu kadar sene deniz kıyısı olan şehirde liman feneri yeni yapılıyor!!Mendirek 5 senedir bitmedi gecen sene belediye üstlendide şimdi meydana cıktı liman hala inşası bitmedi bağlama yeri diyorsun ama bağladığımıza şükür 5 sene evvelki fırtınada limanda 24 tane tekne battı ufaklı büyüklü o zaman bende istanbul yat marka 4 metrelik fiberin o fırtınada battı bida bulamadık buna şükür selamlar.
manisalıdeli yazdı:rauf kaptan bize oraları gezdirdiğin için teşekkürlertekne harekete hazırlandı..hawalarda düzeldimi gelsin balıklar...rastgele
SElamlar rastgelsin.