Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tavuk gögsü
Valla Orhan abi daha hiç kullanmadım borukurdunu.Hiç rastlamadım avlandığım şehirlerde.
Merak da ediyorum açıkçası.Gulumse
Bul
ızmırde var ordan kargo veya otobusle gonderırler
Bul
harun77 yazdı:ızmırde var ordan kargo veya otobusle gonderırler

harun kardeşim istediğin borukurdu olsun şimdi ayıb ettin istedinde göndermedikmi yanlız şu aralar istediğimiz gibi borukurtları yok araştırayım güzel bulunca haber veririm ist paketleriz.AlkisSeerf
Bul
ufuktan26 yazdı:Valla Orhan abi daha hiç kullanmadım borukurdunu.Hiç rastlamadım avlandığım şehirlerde.
Merak da ediyorum açıkçası.Gulumse

Ufuk hocam aşağıdaki fotolar size boru kurdu hakkında biraz fikir vermişdir(fotolar Bucalı Fikret'indir)Rengi beyaza çalan kabuk içinde olanlar ise sülünezdirSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
orhan abi şimdi ben fotoğraf vereyim diyordum.güzel olmuş.boru kurduna her balık zıplar.bir köpekbalığı bakmaz .niye bakmaz diyeceksiniz.dişinin kovuğunu bile doldurmaz.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:hepsine kullan hocam beğenmeyen gelmesinSiyirdim
KesinlikleeeeSiyirdimSiyirdimSiyirdim Çok güldüm, iyi cevap hocamSiyirdim
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Orhan abi teşekkürler.Şimdi fikir sahibi oldum.Resimler çok açıklayıcı ellerine sağlık.Gulumse
Bul
orhanekmekci yazdı:Ufuk hocam aşağıdaki fotolar size boru kurdu hakkında biraz fikir vermişdir(fotolar Bucalı Fikret'indir)Rengi beyaza çalan kabuk içinde olanlar ise sülünezdirSeerf
Dikkat ettiniz mi bilmem!!boru kurdunu cok taze(ayni gun cikardiliginda)kullanirsan bereketsiz oluyor...fakat yarin ki gun kullanirsan gene canli..iki kati verimli oluyorSeerf
Bul
Nereden çıkarıyorlar borukurdunu? ( Borudan demeyin sakınSiyirdim)
Bul
ufuktan26 yazdı:Nereden çıkarıyorlar borukurdunu? ( Borudan demeyin sakınSiyirdim)
Boru kurdu çamurda yaşayan canlı olduğundan,denizin kıyıya yakın çamurlu bölgelerinden çıkarılıyorSeerf
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Tavuk cigeri RastGele 4 2,505 26-02-2010, 19:16
Son Yorum: RastGele
  tavuk gögsü acemikaptan 21 4,836 18-03-2009, 22:27
Son Yorum: ufuktan26
  tavuk ciğeri..? butkem 14 4,297 22-02-2007, 10:38
Son Yorum: butkem
  Tavuk Göğsü Lapsetur 23 9,513 06-10-2006, 22:30
Son Yorum: rauf