Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nostaljik levrekci :)
Buldum, buldum. Boğazda balık kalmadı diyorlar ya, boğazı kurutan adamı buldum. Müzik insanın kalp atış ritimlerini yavaşlatıp resimler heyecanla birbirini takip ediyor. İnsan adeta seyrederken nefes nefese kalıyor. Tebrik ederim.
Bul
ellerine sağlık nihat abi oğluna dateşekkürler müzik doğru seçim görüntülerin heyecanına hareket de katmış.
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
nihat abi çok güzel olmuş emeğine sağlık
Bul
eline emeğine sağlık nihatım harika olmuş AlkisSeerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
kaya yazdı:nihat kardeşim çok güzel olmuş ...ellerine sağlık müzik fena deyil benim oğlan çok beyendi(yaş8) Alkiszevkle seyrettik ...nice daha güzel ve daha bol avlar dilerim.SeerfAlkis..rasgelsin...76
kaya abi yeni nesile ayak uydurmak zor bunlara bile eski ama idare eder diyor benimki kafam kaldırmıyor eskiden severdim şimdi baş ağrısı yapıyor Gulumse

Köksal yazdı:Büyük levrek güzel görünüyor nasıl tuttun anlatırmısın nihat usta yakalamasıda apayrı bir zevk vermiştir.Kaşıkla yakalıyorsun tahminim kaçma kurtarma olasılığı oluyormu merak ettim.
köksal sen benim diğer büyük levrekleri görmemişsin anladığım kadarıyla,imzamdaki levrek videosunu bi seyret müsait zamandaWink
ben canlı yem uzun olta ile tutuyorum levrekleri ama son 2 senedir rapalayada çok denk geldi.

teşekkürler arkadaşlar inşallah seneyede 2009 nostalji videoma bol bol resim koymak nasip olur hepimizin nostalji videosu bol olsun inşallahhh GulumseSeerf
Bul
Nihat BEY resimler harika şimdiki gençliğin çoğu bu tür müzikten hoşlanıyor.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
nihat abi eline emeğine sağlık çok güzel olmuş yenileri bu bahara Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
yeniler gelsin abicim yenilerSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
süper olmuş nihat abi eline sağlıkAlkisAlkisSiyirdim
Bul
Nihat bey İmzadaki videolarıda seyrettim.Valla deniz kenarında olsam kesin motorlu bir bot alırdım.Yemleride gördüm, izlediğim iyi oldu.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  levrekci 2009 nostalji LeVrEkCi 51 7,514 05-12-2010, 14:49
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi