Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamış dayama üç ayağını digital fotoğraf makinesi ayaklığına çevirdim(resimli)
alper şimdiye kadar TÜRK'ün elinden kaçan olmamış eline sağlık güzel çalışma yapmışsın tripot'unu iki amaçlı kullanma imkanını yaratmışsın teşekkürler.
Bul
bunun aynısını ben teknede yapacagım ama normal ayak var ona baglayıp ayakları sabitleyip levrek geldimi sadece uzaktan kumandaya bastımmı çekmeye başlayacak.baktım bana kimse video çekemeyecek bari kendi işimi kendim halledeyim 1 ay bilemediniz 2 ay olmadı 3 ay içinde garantiiiiiiii Gulumse
Bul
murkican yazdı:Alper tebrikler güzel bir çalışma yapmışsın. Başlığı okuyunca artık balıkçılığı bıraktı fotoğrafçılığa başladı her halde diye korkmuştum. Ama balıkları çekeceğini düşününce sevindim. Artık bol bol foto alırız umarım. Rastgele.

teşekkürler murat abi balıkçılık bırakılır mı abi hem kamış dayanağı hem de foto ayaklığı... İnşallah çekip sizlerle paylaşacağım...
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
LeVrEkCi yazdı:bunun aynısını ben teknede yapacagım ama normal ayak var ona baglayıp ayakları sabitleyip levrek geldimi sadece uzaktan kumandaya bastımmı çekmeye başlayacak.baktım bana kimse video çekemeyecek bari kendi işimi kendim halledeyim 1 ay bilemediniz 2 ay olmadı 3 ay içinde garantiiiiiiii Gulumse

dahada olmadı 6 ayda garanti.Smile
Bul
LeVrEkCi yazdı:bunun aynısını ben teknede yapacagım ama normal ayak var ona baglayıp ayakları sabitleyip levrek geldimi sadece uzaktan kumandaya bastımmı çekmeye başlayacak.baktım bana kimse video çekemeyecek bari kendi işimi kendim halledeyim 1 ay bilemediniz 2 ay olmadı 3 ay içinde garantiiiiiiii Gulumse

inşallah yaparsın abi, gerçekten zor oluyor bi elinde makina bir elinde kamış rahat edicez inşallah...
Bul
bucalıfikret yazdı:alper şimdiye kadar TÜRK'ün elinden kaçan olmamış eline sağlık güzel çalışma yapmışsın tripot'unu iki amaçlı kullanma imkanını yaratmışsın teşekkürler.

ben teşekkür ederim fikret abi eee... nereden belli olacak türk olduğumuzHappy
Bul
çok iyi olmuş paylaşım için teşekkürler..
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
Güzel olmuş orjinal gibi duruyor.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
vavvv alper kardeşimm bravoAlkis süper bişii
Bul
Köksal yazdı:Güzel olmuş orjinal gibi duruyor.

teşekkürler Köksal kardeşim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sazlık kamışından, dikiş makaralı, telli el yapımı kamış olta alperburdur 44 18,278 30-05-2012, 23:13
Son Yorum: AmatörBalıkcı19

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi