Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iki ayin acisini cikaramadim
Albatros-gr yazdı:nicinle...anlayamadim?

Albatros-gr(sitede kullandığın isim)Seerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Albatros-gr(sitede kullandığın isim)Seerf
Tabii ya..jeton yorgunluktan zor dusuyorHehe
Dogru,teknemin ismini koydum siteye
Bul
Albatros-gr yazdı:Tabii ya..jeton yorgunluktan zor dusuyorHeheyas 46...
Dogru,teknemin ismini koydum siteye

Yaşı karıştırma şimdiSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Yaşı karıştırma şimdiSiyirdim
Tamam abi ,duzeltiyorumHehegaliba oldu,senin cevapta kaldi ,az bir sey hatirlayalim diyeBobo
Bul
Tekne güzel, manzara süper, hava iyi daha ne olsun be abi. Belki balıklar o korkunç yaratıklardan korkmuştur. Rastgele.
Bul
Üzülme Faruk arkadaş hiç olmasa bu gün denizin içinde kahvelerinizi içtiniz, iyot aldınız , bu günkü antıramandı Hehe yarına hazırlık yapmışsınız Gulumse
Bul
murkican yazdı:Tekne güzel, manzara süper, hava iyi daha ne olsun be abi. Belki balıklar o korkunç yaratıklardan korkmuştur. Rastgele.
Sagolasin Murataydin,eger yaratik mamunlara diyorsan...onlar baliklarin mangalda pisen yagli pirzolasiSiyirdim
Bul
mariner8 yazdı:Üzülme Faruk arkadaş hiç olmasa bu gün denizin içinde kahvelerinizi içtiniz, iyot aldınız , bu günkü antıramandı Hehe yarına hazırlık yapmışsınız Gulumse
Sagol Ahmet arkadasim...asil mac yarin diyorsun...yarinda Barisin olympiakosuna benzemeyiz insallahHehe
Bul
Albatros-gr yazdı:Sagol Ahmet arkadasim...asil mac yarin diyorsun...yarinda Barisin olympiakosuna benzemeyiz insallahHehe

Dipde balık bulamadığınızda tüy çapari atmıyormusunuz,en azından kolyoz,istavrit alırsınızSeerf
Bornova - izmir
Bul
Bugün kahvede Fiko abi ve Fevziyle seni konuştuk Faruk abi tutar balıkları dedik ama malesef olmamış..bi dahaki sefer inşallah..öğleden sonrada Fevzi gitti balığa arkadaşlarıyla vakit geçirmeye şimdi onun gelmesini bekliyoruz.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bu gün ayın kaçı yalova yalova tatar 49 7,156 22-01-2009, 14:04
Son Yorum: harun77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi