Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
-vip,gold,silver
Hayırlı olsun arkadaşlar..
Bul
alperburdur yazdı:ailemize hayırlı olsunAlkisSeerf

Bu gümüş yazıları okumak baya zor oluyoSiyirdimAlper sanada hayırlı olsunAlkis
Bornova - izmir
Bul
Hepimize hayırlı uğurlu olsun Alkis
Bul
Hayirli olsun arkadaslar..Koksal...Alper..Hidir....silver,liginiz hayirli olsunAlkis(su anlik gordugum silver uye arkadaslar bunlar,goremedigim digerlerinide tebrik ederim)
Bul
hayırlı olsun
Dalış Eğitmeni
Bul
silver üyelerin renkleri ana sayfada soluk çıkıyor onları bi ara koyulaştıracagım arkadaşlar şimdilik böyle dursun ayar çekerim.
Bul
Üye listesine bakınca sitemize renk gelmiş BoboTüm arkadaşlara hayırlı olsunAlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Üye listesine bakınca sitemize renk gelmiş BoboTüm arkadaşlara hayırlı olsunAlkisSeerf
yavaş yavaş sistemi öğreniyorum orhan abi eskiden panelde bişey yapmazdım oktay saolsun karıştır ögren dedikçe cesaret geldi sonuçta ufak bi badire atlattık sayende kaza yapmadan kurtardık gemiyi saol varol SeerfSiyirdim
Bul
hayırlı ugurlu olsun .
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Albatros-gr yazdı:Hayirli olsun arkadaslar..Koksal...Alper..Hidir....silver,liginiz hayirli olsunAlkis(su anlik gordugum silver uye arkadaslar bunlar,goremedigim digerlerinide tebrik ederim)

Teşekkürler kara listeye alındık vay halimize bundan sonra bütün konulara yazmaya çalışacağım.Gulumse
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  murathoca gold üye LeVrEkCi 15 2,893 14-06-2010, 16:11
Son Yorum: harun77
  harun77 gold üye LeVrEkCi 22 3,747 13-06-2010, 00:31
Son Yorum: fish or die
  gold üye duyurusu LeVrEkCi 23 4,086 25-12-2008, 15:14
Son Yorum: thunderbolt

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi