Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
maslak avda tulumlar
Arkadaslar tulum fiyati inanin cok uygun...tabii bakiyorum diger fiyatlarda..O gezer tulumun altinda bir neopren bot var,,burada bana toptan gelisi inanin oradaki fiyatindan daha pahalli...cunku benim meslegim ile ilgili oradan biliyorum
Bul
balikoltasi yazdı:Fluorocarbonların fiyatları 30-40 lira arası değişiyor Nihat. Bence 0.40 a kadar bile çıkabilirsin fluorocarbonla.
birol 1 kere denemem lazım o parayı 1 kerelik verir denerim ama iş yaparsa düşün levrekleri,gerçi her durumda levrek geliyor belki dahada verimli çalışmaya başlarım.0.40 oluşu dahada iyi 0.40 la levreği çekerken ellerim titremez hiçolmazsa.teşekkürler.
Bul
LeVrEkCi yazdı:birol 1 kere denemem lazım o parayı 1 kerelik verir denerim ama iş yaparsa düşün levrekleri,gerçi her durumda levrek geliyor belki dahada verimli çalışmaya başlarım.0.40 oluşu dahada iyi 0.40 la levreği çekerken ellerim titremez hiçolmazsa.teşekkürler.

Seyrek balıkta işe yarar Nihat. Ozaman kendini belli eder. ama sonuçta görünmez misina kullanmak görünürden daha iyidir. mayıs ayında 0.26 berkley vanish fc. misina ile isparide çok verimli avlar yaptık. yanımızdaki amcaya ise tık demedi.
bu misinaları balık gerçekten göremiyor. akvaryumda balıklara çarpma testi yapmışlar. balıklar fc. misinalara normal misinadan daha çok çarpmış.
Bul
alacaklara hayırlı olsun maslak av bu kampanyalarla büyük destek oluyor bize Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
balikoltasi yazdı:Seyrek balıkta işe yarar Nihat. Ozaman kendini belli eder. ama sonuçta görünmez misina kullanmak görünürden daha iyidir. mayıs ayında 0.26 berkley vanish fc. misina ile isparide çok verimli avlar yaptık. yanımızdaki amcaya ise tık demedi.
bu misinaları balık gerçekten göremiyor. akvaryumda balıklara çarpma testi yapmışlar. balıklar fc. misinalara normal misinadan daha çok çarpmış.
tamam birol bu misinayı araştırayım sende gittigin yerlerde görürsen sana zahmet ögrenirsen sevinirim birde maslak ava sorayım ne istersen getirtirim demişti bakalım ne gibi faydası olacak.
fish or die yazdı:alacaklara hayırlı olsun maslak av bu kampanyalarla büyük destek oluyor bize Seerf
evet murat konu içinde çok istenen birşey olursa hemen telefona sorup indirimini alıp siteye yazıyorum herkese faydası olur bu indirimlerin.
ben özellikle kurşuna takıldım son fiatı 3.35 tl bi ara gidip bi 8-10 kg alıp atacam depoya Gulumsenasıl olsa hayat boyu lazım.bilmiyorum ama heralde 5 tl den aşagı fiat yok piyasada.
bu arada cengiz balıkçılıkla akrabaymış o nedenlede fiatları uygunmuş.
şimdi bir büyük firma daha sponsor olmak istedi istoçta bir distrübitör firma anlaşırsak oradanda güzel indirimler alırız inşallah.
Bul
Köksal yazdı:Nedenmi izmire organizasyona gittiğimde denizde ve tatlısuda kırmızı misinayı,kırmızı iğneyi denemek istiyorum.İnternetde çok met ediyorlar.5 metre derinlikte düşük görünürlüğe sahip olduğunu ve yemlerle uyumlu olduğu,yatan balıkların (yem bekleyen balıkların) avında kullanıldığında verimli olduğu söylenmekte benimde kafamı kurcaladı.Denemek istiyorum.
Valla nihat bey çizmenin içine koyar gönderirsen bende sana yazın balık gönderirim ödeşiriz.Happy

Köksal abi banada asso'nun kırmızı misinasını çok met etmişlerdi bende ne zamandır denemek istiyorum
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Köksal abi banada asso'nun kırmızı misinasını çok met etmişlerdi bende ne zamandır denemek istiyorum

Bende rastlasam hemen alacağım.
Memleket SİVAS/Şarkışla
Bul
nihat bana gezen tulumu siparişi ver 42 nomero olsun Affet saygılar
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Köksal yazdı:Bende rastlasam hemen alacağım.

Abi ben bulmuştum 100 metresi 12 ytl'ydi
Sazanları özledim...
Bul
Köksal yazdı:Bende rastlasam hemen alacağım.

abi linki ö.m ile attım
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  maslak av sipariş LeVrEkCi 48 11,912 22-07-2009, 20:25
Son Yorum: SinekOltasi
  spidir rapalalar maslak avda LeVrEkCi 36 7,116 21-05-2009, 01:07
Son Yorum: levent2735
  maslak avda D.A.M kamışlar LeVrEkCi 24 6,842 15-05-2009, 22:55
Son Yorum: ufuktan26
  strike pro rapalalr maslak avda LeVrEkCi 24 5,030 27-04-2009, 00:11