Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni Bilgisayar;
makina sağlam olacak desene görüşmek üzereWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Desene evde internet hakimiyeti yeniden başlıyoHappygüle güle kullanın kardeşimAlkis
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Desene evde internet hakimiyeti yeniden başlıyoHappygüle güle kullanın kardeşimAlkis
Teşekkürler Orhan abi. Sağolasın.
Bul
yeni bilgisayarın hayırlı olsun, neden giremedigin belli oldu herşeyin hayırlısı önemli olan cocuklar zaten,işallah derslerindede başarılı olurlar.güle güle kulan.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
aahmet yazdı:yeni bilgisayarın hayırlı olsun, neden giremedigin belli oldu herşeyin hayırlısı önemli olan cocuklar zaten,işallah derslerindede başarılı olurlar.güle güle kulan.
Teşekkürler Ahmet abiciğim, saygılar.
Bul
Hayırlı olsun murat abim iyi günlerde kullan klavyen düz bassın ,yanlış harfler yazma,SiyirdimSiyirdim dert keder yazma.Siyirdim
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
doktor yazdı:Hayırlı olsun murat abim iyi günlerde kullan klavyen düz bassın ,yanlış harfler yazma,SiyirdimSiyirdim dert keder yazma.Siyirdim
Teşekkürler sağolasın. bir müddet balığa gidemezsem dertli kederli yazıyorum. Yoksa normalde neşeli insan olmaya çalışıyorum.
Bul
muratım hayırlı olsun pc aldığına göre dersler düzeldi gülü güle kullanın özellikleri süper.Alkis
Bul
Hayirli olsun Murat..sen ve cocuklarin iyi gunlerde kullanmaniz dilegiyle...Gulumse
Bul
Hayırlısı olsun , yeni bilgisayarını güle güle kullan Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bilgisayar için olmazsa olmaz programlar serpmeci 2 3,158 05-02-2008, 19:34
Son Yorum: serpmeci

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi