Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Albatros-gr yazdı:Abi bizi 40 metredeki degilde,20 metredeki is yapan ilgilendiriyor..daha once aciklamistim(40m bizim icin cok uzak)o gagali olan tekne ile sirti yaparak cekiyorsun..cok cektim ama bakan olmadi
Faruk,bu konuyu benim açtığım konudan devam edelim
Bornova - izmir
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
orhanekmekci yazdı:Faruk,bu konuyu benim açtığım konudan devam edelim![Seerf Seerf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/seerf.gif)
tamam abi....
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
Rauf abi en üsteki dalıcı tip bir sahte onunla ne tür balık yakalandığı konusunda hiç bir şey duymadım ama diğerlerinin avcı olduğunu biliyorum iyi günlerde büyük balıklı avların olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Yorumları: 5,167
Konuları: 120
Rauf abi üçüncü sahte balıcıkla sirtide lüfer ve eşek istavriti tuttuğum var
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
Verdiğiniz cevaplar icin teşekkürler dalıcı olan ilk ikisi ile dip balığına kullanıcağız rastgelirse artık sinomu olur kuzumu ollur bilmem en alttakinide yüzeyden palamut,turnaya denicez kısmete.Tabi bu arada dipte Takmı takmakta var.
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
LeVrEkCi yazdı:rauf abi üçünüde hiç kullanmadım ama en alttaki şekil itibarı ile lüfere iş yapar gibi görünüyor.
bu rapalaların her türlüsü iş yapar gibime geliyor özellikle marka olanlar kesin balık alıyor marka olmayanlarda zamanla zaten marka olup hem pahalanacak hem iş yapmış olacaklar.1-2 sene içinde ucuz ama iş yapanlar eger fiat artırmazsa piyasanın tek hakimi olacaklar gibiye benziyor.
Haklısın bunların ücüde marka olarak RAPALA ama internetteki malzeme sitelerinde ikisi artık yok piyasada biri ortadaki diğeri en alttaki alttakinin benzeri var ama aynısı yok.
Bir başka konuda Stirike marka rapalalar biliyorsun türkiyede en cok satanlar listesinde artık bayada kaliteli yapıyorlar ve ceşit olarakta cok sadece madeincayna
![Happy Happy](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/happy.gif)
RAPALA nın buradaki anlaştığı firma piyasaya RAPALAyı pahalı sürdüğü icin kaliba anlaşmayı başka bir firma ile değiştirecekmiş diye duydum ilerde sahteler konusunda bir ucuzluk yaşıyacağımızı sanıyorum.
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
abi denemek lazım.deneyip tutarsa bilgi vermek lazım görünüşü güzel.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Rauf kaptan rastgele..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 265
Konuları: 12
rauf abi rast gele . inşallah en büyüklerini yakalarsın bunlarla
BİR AĞAÇTAN BİRMİLYON KİBRİT ÇIKAR !!!!
BİR KİBRİT BİRMİLYON AĞACI YAKAR!!!