Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bu rapalalar İcin Fikriniz.
Albatros-gr yazdı:Abi bizi 40 metredeki degilde,20 metredeki is yapan ilgilendiriyor..daha once aciklamistim(40m bizim icin cok uzak)o gagali olan tekne ile sirti yaparak cekiyorsun..cok cektim ama bakan olmadi
Faruk,bu konuyu benim açtığım konudan devam edelimSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Faruk,bu konuyu benim açtığım konudan devam edelimSeerf
tamam abi....Gulumse
Bul
Rauf abi en üsteki dalıcı tip bir sahte onunla ne tür balık yakalandığı konusunda hiç bir şey duymadım ama diğerlerinin avcı olduğunu biliyorum iyi günlerde büyük balıklı avların olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Rauf abi üçüncü sahte balıcıkla sirtide lüfer ve eşek istavriti tuttuğum var Seerf
Bul
Verdiğiniz cevaplar icin teşekkürler dalıcı olan ilk ikisi ile dip balığına kullanıcağız rastgelirse artık sinomu olur kuzumu ollur bilmem en alttakinide yüzeyden palamut,turnaya denicez kısmete.Tabi bu arada dipte Takmı takmakta var.Smile
LeVrEkCi yazdı:rauf abi üçünüde hiç kullanmadım ama en alttaki şekil itibarı ile lüfere iş yapar gibi görünüyor.
bu rapalaların her türlüsü iş yapar gibime geliyor özellikle marka olanlar kesin balık alıyor marka olmayanlarda zamanla zaten marka olup hem pahalanacak hem iş yapmış olacaklar.1-2 sene içinde ucuz ama iş yapanlar eger fiat artırmazsa piyasanın tek hakimi olacaklar gibiye benziyor.
Haklısın bunların ücüde marka olarak RAPALA ama internetteki malzeme sitelerinde ikisi artık yok piyasada biri ortadaki diğeri en alttaki alttakinin benzeri var ama aynısı yok.
Bir başka konuda Stirike marka rapalalar biliyorsun türkiyede en cok satanlar listesinde artık bayada kaliteli yapıyorlar ve ceşit olarakta cok sadece madeincaynaHappyRAPALA nın buradaki anlaştığı firma piyasaya RAPALAyı pahalı sürdüğü icin kaliba anlaşmayı başka bir firma ile değiştirecekmiş diye duydum ilerde sahteler konusunda bir ucuzluk yaşıyacağımızı sanıyorum.
abi denemek lazım.deneyip tutarsa bilgi vermek lazım görünüşü güzel.
Bul
Rauf kaptan rastgele..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
rauf abi rast gele . inşallah en büyüklerini yakalarsın bunlarlaSeerf
BİR AĞAÇTAN BİRMİLYON KİBRİT ÇIKAR !!!!

BİR KİBRİT BİRMİLYON AĞACI YAKAR!!!
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sağlık için kırmızı benekli alabalık avı yaser2sultan 7 1,414 25-11-2014, 09:24
Son Yorum: yaser2sultan
  Barakuda Avlarım, Kullandığım Rapalalar ve Yöntemlerim. Torik Orhanbaba 48 8,772 04-12-2012, 13:28
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  ''Sır Perdesi '' Kankalar İçin Aralandı... Sargoz35 31 3,865 22-11-2012, 18:21
Son Yorum: Sargoz35
  sezonun ilk mırmırı(benim için) HIDIR 39 4,905 04-09-2009, 02:27
Son Yorum: uzman42
  RAPALALAR ve Tuttukları!! rauf 73 23,086 29-12-2008, 01:32
Son Yorum: alperburdur
  Yazılı orkinos icin Rapala avı.! rauf 27 5,899 09-08-2008, 19:10
Son Yorum: ilerya
  13/5/2007 için yardım lazım dostlar instinct 11 3,359 09-06-2007, 21:51
Son Yorum: ekmekçi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi