Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eskişehir tanıtımı
Bravo Hüseyin eline sağlık çok güzel fotolar Alkis inşallah bende bir gün Eskişehiri yakından görürüm Seerf
Bul
ne güzel bir şehirmiş abicim yaw orası çok güzel bir şehirde yaşadığından emin olSeerfAlkisBobo
Bul
vay be burası eskişlehirmi ya hoş hiç gitmedim ama eşkişehir diyince bu kadarı aklıma hiç gelmez di antık bi şehir gibi cok güzel
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Bul
hüso abi teşekkürler paylaşım için Seerf venedik gibi şehrin içinde sular çok güzel yerler görmek nasip olur bizede inşallah Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
teşekkür ederim dostlar yolu düşen tüm arkadaşları beklerim Rose

faruk abi bademlik dediğiniz gibi merkezden biraz kenarda kalıyo ama oranında etrafı evlerle dolduGulumse
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Huseyin ,kusura bakma tek-tek hatirliyor ve soruyorum(malum yaslilik).birde meshur tatlici vardi Madimak,midi adi?..oradan epey tatlilar yerdik...sayin eskisehirli arkadaslar sayesinde epey nostalji yaptim ...sagolunGulumse
Bul
reis emeğine sağlık fotolor güncel güzel fotolar hüseyin abinin dediği gibi gelen tüm dostlarımızı beklerizGulumse
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul
Arap ellerine sağlık,sayende arsıra Eskişehir i tanımaya çalışıyoruz.İnşallah hızlı trn bir an önce başlarda beraber balığa gideriz.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
hüseyin eskişehir çok büyük degişime uğramış seneler önce antalyaya giderken güzergah oradan geciyordu ozamanki haliyla şimdi hali çok farklı harika bir şehir olmuş birgün nasip olursa tekrar görmek isterim.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
arabım eline emeğine sağlık Alkis

arap beni gondola pindirBobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Eskişehir'den bir kaç kare Uzun_ahmet 39 6,396 28-01-2009, 12:10
Son Yorum: Uzun_ahmet