Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gribe karşı etkili bi karışım
harun abi paylaşım için teşekkürler,mehmet abinin limonu kabuguyla tavsiyeside aklımda.
birde benim çocukların doktoru kaynamış sogumuş suya biraz tuz dökün(okyanus suyu hesabı)devamlı genzinize çekin ve ayrıca gargara yapın mikrop kulak burun bogaz aralıgında barınamasın der.
Bul
yaww arap kullanırsan 7 günde kullanmassam 1 haftada kafam karıştı nasıl oluyor bu kullansammıı kullanmasammı Gulumse
Bul
harun bilgiler için teşekkürler en güzeli kendimize dikkat etmek,yaklandımıda ilaç alıp güzelce terleyip dinlenmek.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Abi teşekkürler , hakikaten de çok güzel bir reçete Alkis Rahmetli babam lise yıllarında sürekli bu karışımı hazırlayıp bana içirtirdi.Hatıralarım canlandı ama babamın baba gösterdiği ilgiyi kendime gösteremiyorum maalesef Hadiordan
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Harun abi bronşit başlangıcı için bir ilacın var mı?Sad
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Harun,bilgilendirme için teşekkürlerAlkis
Bornova - izmir
Bul
Harun teşekkürler Alkis
Bul
faydalı paylaşımlar için teşekkürler
Bul
bucalı yazdı:Harun abi bronşit başlangıcı için bir ilacın var mı?Sad
Barış,kemeraltından kış çayı adı altında satıyorlar.Güzel karışım yapmışlar Fikret abin daha iyi bilirSeerf
Bornova - izmir
Bul
sarımsak,sirke ve bal karışımını öneririm ben de..
tadı berbat ama çok faydalı bi karışım..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ekonomik Sorunlar ve Strese Karşı Önlemler tatar35 6 1,731 26-12-2008, 13:26
Son Yorum: aahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi