Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marya
olsun be reis bu akşam kısmet istavritmiş kısmet te nevarsa odur.
torik lüfer başka akşama kısmetmiş.

rasgele
Bul
kaşıklarla bügün biraz sarı kanatlı balık aldılar doktor uzun oltada yapan var gördüm tektük cekıyorlardı bir iki sandık kalıyormuş sizin orda calışan kayıklarda lüfer haberin olsun?
Bul
afala yazdı:Doktor bugeceyi yedikcok büyük voliyi kacırdık balıga saramadık torıkler gitti bize kel istavrıtler kaldı
:0525::0521::0507:

Adamlar kurutmuş ya Confused Bizim bu Hisar'ın oralarada ağ atıyorlar. Arkadaş sabaha balık bırakmıyorlar Confused Yok böyle bişi ya Confused Gerçi onların yaptığı ekmek parası için. Ama biz eskiden Üsküdar'a giderdik... Ben hiç unutmuyorum; dayım ve ağabeyim 15'li çapariyle 20 tane istavrit alırlardı. Şimdi at ki istavrit çekesin. Bu arada abimden ve dayımdan nefret ediyorum. Allah kahretsin !
Bul
afala yanılmıyorsam amatör balıkçı değilsin.trol ve gırgır resimlerini görmek benim pek hoşuma gitmiyor.sizin mesleğiniz tamam buna saygım var.amatör balıkçılık bir spor gibi.trol, gırgır,sonar pek buna girmiyor sanırım.diğerlerinin hoşuna gidiyorsa onada saygım var,katlanırım.
Bul
tebrikler....paylaşımın için sağol...güzel kareler
Bul
ozoca51 sana katılıyorum. Burası amatör balıkçı sitesi .Eğer profesyonel gırgırlar sonarda balığı görüp , teknede oltayla balık tutan amatör balıkçıları içine alacak şekilde gözlerini kırpmadan ağlarını döşüyorlarsa ve oltayla avlanan kişilerin balık avına engel olunca onlarında amatör?? olarak bu sitede yazmaya haklar vardır tabiiki! Ağ ile avlanmak amatör balıkçılığa dahil edildiyse onu bilemem tabii.
Bul
http://www.amatorbalikci.net/showthread....54#pid5554
buraya bakınca ne kadar amatör olduğu görülüyor.ama diğer bilgilerini paylaşmasını isterim.
Bul
ALİ arkadaşa katılıyorum yerden göğe kadar haklısın biz burada bir arkadaşlık ,dostluk bir paylaşım içerisindeyiz afala cengiz abiyi niye suçluyorsunuz afalada bizim ailemizden biridir bence içerimizdeki amatör ruh önemlidir biz bir aileyiz lütfen paylaşımlarımız dostça,arkadaşça
olsun sitemiz balıkçılık paylaşım yeridir yorumlarınızı balıkçılık anılarınız
ve resimlerinizle yapınız.

rasgele
Bul
:0521::0521:Mad:0521::0521:
Bul
Doktor 600 tane kaldı sabah sarı kanatlı balık haberin olsun olta ile alıyorlar kaşık yapıyorlar?
Ali arkadaş bakırköyde yanı mavride 5-6 tane alan oluyor lüfer
:0521::0521:Mad:0521::0521:
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi