bu resimlerde anlamsızlık var arkadaşlar inanılır gibi gelmiyor bana sanki balinalar halatlara dolanıp kesilmeye başlamışlar ve insanlar halatları kesmeye çalışıyor gibi görünüyor yoksa o kadar insan izin vermez bu katliama mantıksız geliyor bana.
LeVrEkCi yazdı:ugur sakin ol yaww.
bu resimler daha öncede sitede yayınlanmıştıgerçekten kötü görüntüler bunlar anlamadıgım o kadar insan var orada neden hiç tepki yok neden hepsi bir yandan aynı katliama yardımcı oluyor bunun bir açıklaması olmalı.
hadi 2-3 kişi olsa neyse yüzlerce kişi var resimlerde.
abi bu soysuzların kanında var herhalde kan çekiyo demekki
yok yok onlar yapınca katliam olmaz.ama cahil bi müslüman(!) balıkçı yaparsa katliam olur.onlar insanları bile katlederler.doğal hakları olur.müslüman kurban keser vahşi olur.
"Ey Türk;
Üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön." BİLGE KAĞAN
LeVrEkCi yazdı:bu resimlerde anlamsızlık var arkadaşlar inanılır gibi gelmiyor bana sanki balinalar halatlara dolanıp kesilmeye başlamışlar ve insanlar halatları kesmeye çalışıyor gibi görünüyor yoksa o kadar insan izin vermez bu katliama mantıksız geliyor bana.
nihat abi ben o resimlerin hiç birinde insanların tepki gösterdiğini veya ipleri kestiğini görmüyorum he sen bu sözünü söylemekle haklısın çünkü bu davranış insanlara yakışacak bir hareket değil ondandır bu davranış bana düşerse köpeklere bile yzkışmıyo o yüzden diyorumya bu adamlar insan ve hayvan dışı bir varlık
görüntüler çok kötü yazık, her ne amaçla olursa olsun insanoğlu bizlere verilen nimetleri
adabına uygun kullanmalı ihtiyaçta olsa her canlıya saygı göstermeli ne yazıkki bu ve bunun gibi görüntülerle hep karşılaşıyoruz ve üzülüyoruz.
Uğurun söylemiş olduğu tm sözlere bende katılıyorum.
Bu olay bizde nasıl kurban bayramı yapılıyorsa,izlanda da da böyle bir olay var.Tabii vahşetle yapılan bir olay ve benım hatırladığım kadarıyla buradaki olay sadece ve sadece balinaları öldürmek.Yemiyorlar balinaları.Maksat sadece öldürmek.Ve tabii vahşice.Denile bilecek birşey yok.Herşey ortada.