Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Denİzlİ'nİn Çamelİ İlÇesİnİn avlaklarini taniyalim
benim için balık avlamak bir zevk sizlerle paylaşmak daha güzel bir zevk hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
çatalca 84 yazdı:Alper abi gerçekten çok güzel yerler.Yaşanılası yerler gerçekten ama birde kıymet bilsek daha bi güzel olucak.Doğayı korusak ne güzel olur ama maalesef başaramıyoruz ve bu güzelim yerleri bitiriyoruz.Resimler ve paylaşım için teşekkürler abi.Saygılar.
haklısın murat kardeşim mesela biz avlanıyoruz ve mutlaka akşama kadar çöplerimiz oluyor tabi biz çöplerimizi yanımızda çantalarımızdaki poşetlere biriktiriyoruz keşke herkes böyle yapsa oralarda dolaşırken görüyorum da bira kutuları poşetler atılmış üzülüyorum, biz doğanın değerini bilirsek doğa da bizim değerimizi bilir ve hep daha çok verir farkında olamayanların kulağına küpe olsun doğa elden gidiyor ne yazık ki...Snifsinf
Bul
alper paylaşım için teşekkürler güzel yerler
derede balık avlamadım birgün nasip olur.
inşallah rast gele.Alkis
Bul
bucalıfikret yazdı:alper paylaşım için teşekkürler güzel yerler
derede balık avlamadım birgün nasip olur.
inşallah rast gele.Alkis
sağol abi inşallah sana da nasip olur böyle bir akarsuyu avıGulumse
Bul
Alper kardeşim (adaşım); doğayla başbaşa olmak insanın ömrünü uzatır ben halaoğlu ve arkadaşlarıyla yedigöllerde ormana kampa gidiyorum. tavuk ciğeriyle av yapılıyor hangi olta ve yem tiplerini kullanıyorsun bilgilendirirsen sevinirim resimlerin devamını beklerim selamlar.
Alper 26.11.1958
Bul
lapin yazdı:Alper kardeşim (adaşım); doğayla başbaşa olmak insanın ömrünü uzatır ben halaoğlu ve arkadaşlarıyla yedigöllerde ormana kampa gidiyorum. tavuk ciğeriyle av yapılıyor hangi olta ve yem tiplerini kullanıyorsun bilgilendirirsen sevinirim resimlerin devamını beklerim selamlar.
alper abi merhabalar aslında biz yeni kanundan önce solucanla avlanıyorduk ama yeni kanuna göre her türlü alabalık cinsinin avında solucan da dahil canlı yem yasaklandı, biz de solucana benzeyen renkte sahte silikon yem kullanıyoruz(mesela en alt sıranın sağdan 1. 2. ve 4. sü ayrıca üst sıranın soldan ikincisi yani solucan rengine yakın renklerde olanlar) bu silikon yemden birkaç tanesini bir balığın karnını yarıp içerisine koyuyoruz(bu çay balığı olabilir) 2-3 gün boyunca (daha da fazla olabilir) güneş altında balık kokuncaya kadar balkonda içinde silikonla bekliyor balığın kokusu silikona sinişiyor ve suda kolay kolay çıkmıyor (eğer kokusunun çıktığı hissine kapılırsan diğer kokan silikonla değiştiriyorsun)
bununla avlanıyoruz ya da 1 ya da sıfır numara üstü kırmızı benekli kaşık mebs veya iğneye kırmızı renkteki naylon ipten püskül bağlayarak avlanıyoruz bu üç metod da işe yarıyor. saygılarımla...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi