Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
artık balıkta tutamayacaz:(
bucalıfikret yazdı:hadi hayırlısı uğur göster bakalım resimleri.Alkis
fikret abi yaza inşallah (ırmakta su olursa)balıkları hep birlikte göreceğizBobo
Bul
orhanekmekci yazdı:Kızılırmak gibi nehriniz var balıksız kalmazsın,sana bol şanslar dilerim rasgele
doğru diyosunda orhan abi su olmassa neye yarar ırmakSeerf
Bul
araphüso26 yazdı:bence git resimdeki Tarım İl Müdürü Abdulbaki Şahin başkanla konuş niye amatörlerede yasak getirdiniz diye sor..bu konuda çok ciddiyim limitleri aşmadığınızı spor yaptığınızı amatör balıkçılığın bir yaşam biçimi olduğunu ve sitemizden bahset tamam profesyonellere yasakta size niye yasak gelmiş anlamadım diye sor hatta gazetecilerle git gazetecilere söyle mutlaka senle gelirler..bakalım ne cevap verecek..kızılırmakta sana kolay gelsinWink
hüseyin abi doğru diyon ama bak sana bir olay anlatacam jandarma devletin silahlı kuvvetleri bile barajlarda sular azalınce hemen ağyı geriyo pekine yapalım sen diyecenki jandarmayı ara dersin ama saten ağı geren o artık ne yapacak bilinmez birkez bu olay gerçekleşti biz hemen jandarmayı aradık gece takminen 1 gibi baraja jandarma bakıyo buralarda ama adamlar biz bakmıyok diyo ondan sonrada para almak için bilmem avlanma fişi gibi mazeretler çıkıyo tek bizmiyiz diyok ama geliba öyle adamlar baraja babbamı ne atıyo ıssız bir göl burası belki banada verir diyebazı kişiler kimseye haber vermiyo verse bile fazla bir far olmuyoki anlayacan bu böyle giderse balıkda kalmayacak göldeHadiordan
Bul
ustam61 yazdı:Uğur bu gün aldığım habere göre Çorum da :kızılırmak ta yasak akarsular arasına alınmış.Çankırı ya balık gelemiyomuş sizin yüzünüzden.
Şaka Şaka yav.hemen celallenme. ama arabın dediğinide kulak arkası yapma.Tarım il müdürlüğüne giderek olta ile limitlere uymak şartıyla vede kullanılması yasak olan malzemeleri kullanmamak kaydıyla av yapabilmenin çarelerini ara.çünkü dün kızılırmaktaydım inan bu mevsimde su bukadar az olursa baharda bırak balığı kurbağa bulamayacağız.Kızılırmağın hali nice olur bu yıl bilemiyorum.Birde Ankara ya su alırlarsa gene vay halimize.
aynen öyle abicim ankaraya vereceklermiş de yav ben anlayamıyom maden su da insan sağlığını engelleyecek bir madde var suyu ne diye alıyonuz yav Hadiordan
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Canın saolsun uğurcuğum anlaşılan sizin tarım müdürü sizlerin sırtından para kazanacak vaziyet öyle gözüküyor baksana günlük Avlanma Fişinden falan bahsediyor buda para karşılığı alınacak bir şey sıkma canını hayırlısı ne ise o olsun..Alkis
öylede abi adamın canı sıkılıyo benim 6 sedir gittiğim baraja gidemeyecem birde o başkanla konuşmak lazım oda bizi dinlermi dinlemez mi balli değilHadiordan
Bul
fotokopici yazdı:valla denizlerde olsa bu işler.
abi denizde olsa ah olmaz çünkü gören çok ama buralar küçük umursamıyorlar
Bul
abiler müdürlüğe gittim babamla ama bizimle konuşturmadılar ama bunun peşini bırakmayacam ve birdaiki sefere tüm balık mazemesi satan av bayilerini toplayıp ve balıkçı dostları toplayıp gidecem ve yanımızda gazeticilerde olacak tabi çorumdaki balıkçıları örgütleyecem yani ama bunu çözecem az kaldı biraz görüşme yapıp balıkçılarla gitmeyi düşünüyoruzHadiordan
Bul
sana kızılırmak yolları gözüktü uğurum Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
fish or die yazdı:sana kızılırmak yolları gözüktü uğurum Seerf
öyle abiSeerf
Bul
ugurcum bızım koyde bi dere vardı onuda yasaklamıslar sıkma canını demekki bi bildikleri vardır.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Artık stokları tüketmek lazım :) MaVrUşGiL 20 3,934 13-05-2013, 09:14
Son Yorum: orhanekmekci
  haydi uyan artık :) Salih Reis 18 3,594 06-06-2008, 19:50
Son Yorum: ALTAYLI
  O Artık Yok; murki 29 4,240 21-03-2008, 11:51
Son Yorum: murki