Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
artık balonumuzda var
Orhan Abim bereketli olsun Seerf Maşallah güzel av yapmışsın Alkis Senin tepsi artık forumumuzun vazgeçilmezi oldu Wink Bu balon balığının Çanakkale Boğazını geçip Gelibolu açıklarında yakalandığını duymuştum geçen yaz.Ancak soğuk suyu seven bir balık değil bildiğim kadarıyla.Yani bizim sularda akın balığı olur çıkar bu mahlukat Happy Bir de dua edelim de lüfer hep bol olsun , bu balığın üstesinden ancak lüfer gibi canavar sürüleri gelir Affet
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
balonlar akdenizdeki gibi cogalirsa egede millet yandi valla .yakinda marmara bolgesinde gorulmeye baslar bunlar.
Orhan abi yine tavaligi cikartmissin ahtopotda harika bereketli olsunAlkis
1980 Sirinyer Izmir
Bul
orhan abi kötü haber ama malesef gerçek,balon balığının en büyük düşmanı,akya balığıdır,akya avının yasaklanması ve bu balon denilen katil balıkların kökünü kurutması lazım,yoksa,balonla beraber başka türdeki balıklarında göçü olabillir,daha zararlı ne balıklar vardır,tanışmak istemiyorum kendileriyle.
orhan abi oralara kadar geldiyse,baya hızlı ürüyorlar,burda sahilden başlayıp tekne ile av yapılan 50-60 metrelerde genelde çıkıyor balon.burda o kadar çokken,o taraflardada isminin anılması kötü haber gerçekten.patlaşım için teşekkürler,diğer avlar gerçekten güzel,afiyetler olsun.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
deniz balon balıkları hakkında malesef bilgim yok sevimli gibi geldiSiyirdim
bunların tatlı su olanlarını bir ara beslenirken arkadaşın akvaryumunda izledim.İnanın piranadan beterler nasıl bir çegne var anlamadım kendi boyundan en az 3 kat balığa sürü halinde saldırıp parçalıyorlar.Bu arada inşallah banada sizin kadar balık tutmak nasip olur.Alkis
Bul
orhan abim sabah sabah okudum raporunu ve morallerim bozuldu Hadiordan bu balık artık bizdede var yani. Sen yine çeşidini yapmışsın orhan abi ahtapot kalamar ve balık bereketli ve afiyet olsun.Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
paylaşım için teşekkürler.
Bul
araphüso26 yazdı:abi kötü haber bizde bu balıkların nasıl temizlenip yeneceğini öğreneceğizz anlaşılan tebrikler babacım öteki balıklar çok güzel ahtapotta öyleAlkisAlkis
Arabım bu balığı temizlemesini yemesini bilen japonlarda hala ölümler görülmekteymiş anlayacağın bu iş cok kolay olmayacakSmilerasgele.
Bornova - izmir
Bul
orhan kaptan tebriklerAlkisgüzel aw yapmışız yine afiyet olsunSeerfkupezlere aman aman yaka silkerken balonlar mı musallat olmaya başladı...
Bul
Bereketli olsun Orhan kaptan,yine güzel avcılık yapmışsın.Balon balığı haberi gerçekten kötü..
Bul
orhan abi av güzel olmuşSeerfta o balonlar olmamış yav ne ireç bir balıkmış yav o balık bırakmıyoHadiordan
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Artik 3 sirti Albatros-gr 79 8,690 22-04-2010, 09:55
Son Yorum: yycolak
  lüfer artık marmarada KILIÇ 26 4,310 04-08-2007, 17:13
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi