Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Palamutların rengi....
orhanekmekci yazdı:Kalamardaki renk değişimi ahtapotla benzerlik taşıyor,yalnız öldükten sonrada üst derideki renk pikmentleri işlevine devam ediyor,kalamarda ikinci bir renk değiştiren bölümü karnının üst bölgesinde küçük bir çıkıntı var kalamar ölünceye kadar orada oluşan renkler çok ilginç foto makinamda makro çekim olmadığından görüntülemek çok zor.Saygılarımla,rasgele.

Orhan Bey....

Siz kalamar konusunda daha tecrübelisiniz.Ama galiba aynı şeyi konuşuyoruz.Ben oldukça büyük bir ahtapotu zıpkınla vurduğumda hayret verici renk değişimlerinin arka arkaya olduğunu görüp araştırmıştım.Bu hareketin bir refleks sonucu olduğunu öğrenmiştim.

Yine de siz haklısınız.Bu renk olayı bir süre devam ederek kayboluyor. Canlılığın tamamen yok olması demek bu....

Sevgi saygı bizden....
Bul
araphüso26 yazdı:ahmet abi çok güzel kareler renkler cidden harika biz hep tezgahtakileri bildiğimiz için bana rengini sorsalar gri falan derdim herhalde güzel av yapmışsınız tebriklerAlkisAlkis

İlginize teşekkürler Hüseyin Bey...

Sevgiler...
Bul
tebrikler ahmet abi palamutlar harika gozukuyoAlkis
1980 Sirinyer Izmir
Bul
ahmet abi bereketli avlar yapmışsınız,palamutların rengini çok güzel yakalamışsınız.paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
çok güzel gözüküyorlar.tebrik ederim ahmet abi.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Ahmet abi paylaşım için teşekkürler, valla ben renklerinden çok kendilerinle ilgilendim çok istiyorum palamut tutmayı bakalım ne zamana kısmet..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
thunderbolt yazdı:Ahmet Abi çok enteresan bir ayrıntı vermişsiniz , teşekkürler Alkis

Sağolun Nedim Bey...Rastgele....
Bul
boranmursel yazdı:abi gerçekten balıkların maşallahı var inşallah aşağılara doğru iner bu güzeller de bizde nasipleniriz

Mürsel Kardeşim...

Bu zamana kadar aşağıya inmiş olması gerekiyordu...Biz artık palamutu bitirip kalkana başladık.Kısmetiniz açık olsun.

Sevgiler....
Bul
phnx yazdı:tebrikler ahmet abi palamutlar harika gozukuyoAlkis

İlgine teşekkürler Sedat Kardeşim...

Sevgiler...
Bul
ahmet abi rengide kendiside güzel balıkların bereketli ve afiyet olsun. Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi