Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
güle güle istavritci
hayırlı uğurlu olsun dileklerimi sunarım. bundan sonraki yaşantınızda başarılar dilerim. bizde emeklilik vicahendir durmak yok sonuna kadar çalışalım. pas tutmayalım.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
.
LeVrEkCi yazdı:mehmet ali abiyi burada tanıdığım birçok agabeyim ve kardeşim gibi çok seviyorum,
istanbuldan gitmesine değil organizasyonlarda olmamasına üzülüyorum
ama inşallah internet sayesinde bizleri o güzel muhabbetinden
vede sazından sözünden mahrum bırakmayacak.

katılıyorum +1

Mehmet ali ağabey,
her şey gönlünce olsun,,,
yeni İşin hayırlı, uğurlu, kademli,
müşterin deniz kumu gibi bol olsun,,,
Ordu’da bir ağabeyimiz var,,,
.
mehmet ali abimizin yeni işi ve emeklilik yılları hayırlı uğurlu olsun herşey gönlünce olsun, online fasıl yaparız muhabbetimiizi ederiz. Bu uğurlama toplantısına gelen emeği geçen herkesede teşekkürler. Allah muhabbetimizi bozmasın Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
abi, gönlümüz sizinle, yeni işinizde başarılar...
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
Sayın balikçıma yeni yaşamında sağlık mutluluk ve başarılar dilerim.Hayırlı olsun allah utandırmasın..AlkisSazına sözüne büyük bir zevkle eşlik ettik,şimdi Ordu bize çok uzak ama hayat bu hiç belli olmaz belki bir gün kimbilir......
Bul
güle güle mehmet ali abi memlekentinde yeni işinde başarılar dilerim istanbuldan ayrılsanda bizlerden ayrılmıyosun seni seviyoruz abi kendine iyi bak bu arada asmalarıda orduya götür
inşallah tutup üzümlerinden yersin saygılar selamlar.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Emekliliğin Hayırlı olsun Mehmet Ali abi. Yeni işinde başarılar . İnşallah başarılı olursun. keşke bende gelebilseydim ama olmadı. Hayırlı yolculuklar
Sazanları özledim...
Bul
abicim herşeyin hayırlısı derler senin orduda olman bizim buralarda olmamız birşey değiştirmez yanında olmak isterdim malesef malum sebeplerden darıcanın dışına çok çıkamıyorum işallah açacağın dükkanda iyi işler yaparsın hayırlısı ile yerleştikten sonra bize oraların resimlerini yolla mutlaka .
Bul
sayın balıkçım acele ettin ama sağlık olsun bu süreç herkes için geçerli yeni yaşam diyelim çalışma hayatından emeklilik hayatı gerçi sen boş durmazsın ama hadi hayırlısı güle güle sayın balıkçım.
Bul
mehmet ağbi emekliğini allah saglıklı ve sıhatlı yedirmeyi nasip etsin,yeni iş yerinde bol kazançlar nasip eyler işallah,bizleri terk etme şansın yok bir ayagın ıstanbulda olmak zorunda malzeme çeşidi görüp almak için ozamanlar gene buluşup güzel geceler geçiriz,olmadı biz oraya geliriz,kurtuluşun yok ona göre.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  mehmet ali abi (istavritci) uğurlama organizasyonu LeVrEkCi 64 9,863 09-11-2008, 17:30
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi