Yorumları: 941
Konuları: 69
hayırlı uğurlu olsun dileklerimi sunarım. bundan sonraki yaşantınızda başarılar dilerim. bizde emeklilik vicahendir durmak yok sonuna kadar çalışalım. pas tutmayalım.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Yorumları: 966
Konuları: 69
.
LeVrEkCi yazdı:mehmet ali abiyi burada tanıdığım birçok agabeyim ve kardeşim gibi çok seviyorum,
istanbuldan gitmesine değil organizasyonlarda olmamasına üzülüyorum
ama inşallah internet sayesinde bizleri o güzel muhabbetinden
vede sazından sözünden mahrum bırakmayacak.
katılıyorum +1
Mehmet ali ağabey,
her şey gönlünce olsun,,,
yeni İşin hayırlı, uğurlu, kademli,
müşterin deniz kumu gibi bol olsun,,,
Ordu’da bir ağabeyimiz var,,,
.
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
mehmet ali abimizin yeni işi ve emeklilik yılları hayırlı uğurlu olsun herşey gönlünce olsun, online fasıl yaparız muhabbetimiizi ederiz. Bu uğurlama toplantısına gelen emeği geçen herkesede teşekkürler. Allah muhabbetimizi bozmasın
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 1,496
Konuları: 64
abi, gönlümüz sizinle, yeni işinizde başarılar...
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Sayın balikçıma yeni yaşamında sağlık mutluluk ve başarılar dilerim.Hayırlı olsun allah utandırmasın..

Sazına sözüne büyük bir zevkle eşlik ettik,şimdi Ordu bize çok uzak ama hayat bu hiç belli olmaz belki bir gün kimbilir......
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
güle güle mehmet ali abi memlekentinde yeni işinde başarılar dilerim istanbuldan ayrılsanda bizlerden ayrılmıyosun seni seviyoruz abi kendine iyi bak bu arada asmalarıda orduya götür
inşallah tutup üzümlerinden yersin saygılar selamlar.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Emekliliğin Hayırlı olsun Mehmet Ali abi. Yeni işinde başarılar . İnşallah başarılı olursun. keşke bende gelebilseydim ama olmadı. Hayırlı yolculuklar
Sazanları özledim...
Yorumları: 678
Konuları: 38
abicim herşeyin hayırlısı derler senin orduda olman bizim buralarda olmamız birşey değiştirmez yanında olmak isterdim malesef malum sebeplerden darıcanın dışına çok çıkamıyorum işallah açacağın dükkanda iyi işler yaparsın hayırlısı ile yerleştikten sonra bize oraların resimlerini yolla mutlaka .
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
sayın balıkçım acele ettin ama sağlık olsun bu süreç herkes için geçerli yeni yaşam diyelim çalışma hayatından emeklilik hayatı gerçi sen boş durmazsın ama hadi hayırlısı güle güle sayın balıkçım.
Yorumları: 2,401
Konuları: 20