Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lüferin gelmesiyle gitmesi bir oldu
LeVrEkCi yazdı:ahmet abi ben şu teknenin dıştan görünüşünü merak ettim bi ava gittiginde yancan önden arkadan birer resim çekme imkanın olabilirmi eger olursa sevinirim.
lüfer tuttugunuz yerin mera olmaması kötü benim lüfer yerim tam bir mera hemen hemen her zaman lüfer yapıyor yapmadıgı günde ya yunus kovalamış oluyor yada lüfer başka balıgın peşine uzaklaşıyor ama çok ugraşan yinede 2-3 balık tutuyor.
her rapalaya ayrı takım olayı zor olmuyormu ahmet abi? ben 1 beden kullanıyorum ucundaki rapalayı değiştiriyorum aç kapa derdi olmuyor yani.birde her zaman sağdan soldan kamışlara ya ipek yada rapala baglıyarak geziyorum olta sayısı artmış oluyor.
Nihat sandalım 4,30m fiber ama ilk fırsata fotosunu çekecem
senin dediğin gibi sagdan soldan kamışla denedim çok zor oluyor iki sirti salıyoruz rahat oluyor ipek gene hiç salmıyoruz çünkü bizim buralarda zargana çok nadir Teşekkürler 76
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Ahmet abi sağlık olsun biri gider biri gelir dert etme..Alkis
Adaş teşekkürler Smile dert ettiğim yok balıkçı sohpeti olsun yeter Seerf
Bul
dert etme gelecek işallah
BOĞAZLARIN KRALI
Bul
hakan mumin yazdı:ahmet abi, belki "vize"leri bir haftalıktıSiyirdim. yine de bir tane almışsın ya... tebrikler.

hakan vize işlerini istanbullu arkadaşlar bakıyor süresiz vize verilir
ahmet bir olsun bizim olsun rast gele.
Bul
ahmet abi sizde bi hata yok gezgin hayvan sen lüferi arama lüfer seni arasın hakan mumin nin dediği gibi vize leri bitmiştirSiyirdimAlkispanik uok zaten bu sene lüfer de yok gakiba hiç bir yerde balıkçılarda bile çok pahalıSeerf
Bul
balıkta bu sene bir anormallik sormayın gitsin.nasip bu kadarmış olsun.
Bul
Aynı bereket yine gelecek yakında ve çabuk geçecek balıklar parti halinde ve dağınık haldeler bir guruplaşma ,meralanma yok İstanbuldaki aynı durum oradada tekerrür ediyor
Bul
ahmet abi 1 olsun lüfer olsun.inşallah lüfer devam eder size rastgele..paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  NASİPSE YARIN nasip oldu :))) muratkahraman 5 1,288 01-07-2013, 20:23
Son Yorum: Cahit Acun
  Galiba bir seyler oldu Albatros-gr 62 6,981 05-11-2011, 23:23
Son Yorum: Albatros-gr
  narlı bizden sorulur oldu iskorpitix 32 5,033 15-03-2008, 09:38
Son Yorum: H.A.R.U.N
  YEŞİLKÖY'ün İskorpitleri ne oldu ? RaPaLaCı 27 4,388 02-07-2007, 20:49