Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Satılı
H.A.R.U.N yazdı:Murat pek anlamam ama benim aldığımla kıyaslayınca ben hiç paraya almışım gibi geldi
Bendekinde baş altı kıçaltı dolap ortada livar var paslanmazları var arkadaşının bayağı bir inmesi lazım gibi geldi bana
Yinede hayırlısı diyelim
İşin aslına bakarsan ben hiç anlamam, üçüncü şahıs olarak sadece sizleri, ihtiyaç sahiplerini bilgilendireyim dedim. Bu arada bu tür arena sayesinde piyasada öğrenmiş oluyoruz.
Bul
yalova tatar yazdı:hayırlı müşteriler murat işallah iyi biri alır .hem deniz hem göl için olur farketmez .koyacağın bi olta çantan onuda ön tarafa koyarsın olur biter .Alkis
abi, denize yalnız bir olta çantasıyla çıkmak bence pek uygun değil. denizciliğin ön gördüğü bazı kurallar var. bunları es geçemeyiz.
Bul
Valla murat ne yalan söyleyeyim Harunun aldığı tekneye bakılırsa hakikaten bana biraz pahalı gibi geldi, ama dediğin gibi sen aracısın..
MURAT ABİ BİZ BU KAYIĞI ALSAY ORDAN BURAYA NASIL GELECEK ODA VARSiyirdim
Bul
Alana satana hayırlı olsun.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
murkican yazdı:İşin aslına bakarsan ben hiç anlamam, üçüncü şahıs olarak sadece sizleri, ihtiyaç sahiplerini bilgilendireyim dedim. Bu arada bu tür arena sayesinde piyasada öğrenmiş oluyoruz.
Walla doğru söylüyorsun piyasadan haberimiz oluyor
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Valla murat ne yalan söyleyeyim Harunun aldığı tekneye bakılırsa hakikaten bana biraz pahalı gibi geldi, ama dediğin gibi sen aracısın..
Yok Ahmet aracı değil haberci Smile
Bul
murat abi inşallah en kısa zamanda satılır,hayırlısı olsun...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Yok Ahmet aracı değil haberci Smile

Öyle olsun..Happy
hakan mumin yazdı:abi, denize yalnız bir olta çantasıyla çıkmak bence pek uygun değil. denizciliğin ön gördüğü bazı kurallar var. bunları es geçemeyiz.
hakan hocam bunları burada hep tartıştık durduk normalde evet inkar edilemez birşey var herşey olmalı teknede ama ne yazıkki bizim burada bunları yaparsak balıkçılık yapamayız.
ben bazen 1 günlügüne balıga gidiyorum evden tekneye hemen hemen 100 metre yol yürüyerek motoru takıyorum benzin bidonu kürekler kepçe çapa çapa ipi olta çantam giysi ve yemek çantam bunları taşıyorum tekneye bindigimde ter içinde kalmış bitmiş oluyorum birde diger olması gerekenleri koydummu yapacagım 5 saatlik av eziyete dönüşür zaten biz kıyıdan fazla ayrılmadan av yapıyoruz ve deniz trafiginin olmadıgı yerlerdeyizbu nedenlede sorun olmuyor ama tabiiki bir limanda baglı teknem olsa hırsızlık ve dalgadan batma sorunum olmasa yarım kamaralı bir tekne tercih eder içinede herşeyini eksiksiz koyarım.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi