Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yunusu yakarak öldürdüler
aynısını o yapanlara uygulamak lazım
BOĞAZLARIN KRALI
Bul
Benim pek bilgim yok ama bilgisi olanlardan öğrendiğim kadarıyla Yunusu bilinçli bir şekilde kasten öldürenlerin iki yakası bir araya gelmiyormuş ve sonu hazin oluyormuş
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Benim pek bilgim yok ama bilgisi olanlardan öğrendiğim kadarıyla Yunusu bilinçli bir şekilde kasten öldürenlerin iki yakası bir araya gelmiyormuş ve sonu hazin oluyormuş

inş. gelmez, tekneden ağ atanlar hazmedemiyor yunusların aldığı bir kaç balığı, bazıları tüfekle çıkıyor gece avlarına.
Bul
fiko aynen dediğin gibi olur zaten .aklımdan bi dünya terbiyesiz laflar geçiyorda içimde sıralayım bari bu şerrefsizlere.Rolleyes
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Bunu yapan insan olamaz, öldürmek ! üstelik yakarak öldürmek...
Bul
Bu vicdansızlar bir de toplum içinde yaşıyorlar Rolleyes Allah korusun da bu şerefsizlerin bahçelerine filan çocuklar top kaçırmasın Super İnsanın saçmalayası geliyor 95 .Allah o heriflerin evlatları hariç nasıl istiyorsa öyle çıkarsın acısını Affet
Bul
arkadaşlar, bu tür haberleri okuduğum zaman kendimden utanıyorum. biz insanlar gerçekten sağlam bir osmanlı şamarı istiyoruz. bunu hakediyoruz. ne iştir yahu; o güzelim yunusu yakmak?.. yakacak başka birşey bulamamış mı ya da hırsını başka bir çişimden alamazmıydı o şerefsiz?.. illa da o yunusu yakması mı gerekiyordu?.. Kaptan Arif yılmaz'ın da dediği gibi bu "vahşi"ler yakalanıp, cezalandırılmalı.
inşallah cezalandırıldıkları haberini de bize iletirsin, nihat kardeş.
Bul
Dünyanın en sevimli hayvanına zarar veren hatta öldüren Cindy adlı bu köpek kadar bu hayvan kadar vicdansız nasıl bir yaratık olabilir ki. anlaşılması zor.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi