Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hiç çorumlu yokmu
balıkcı uğur yazdı:ilker abi iltifatlar için çok teşekkür ederim keşke yakın olsada bereber balığa gitsek birbirimizi tanısak ben birazdakha büyüyüm bir 18 yaşıma giriyim bende orglere katılacam sitedeki insanları çok merak ediyorum şurda 2 sene kaldıGulumse
uğur organizasyonlarda kimlik sormuyoruz yaww babanı al gel Gulumse
Bul
balıkcı uğur yazdı:ilker abi iltifatlar için çok teşekkür ederim keşke yakın olsada bereber balığa gitsek birbirimizi tanısak ben birazdakha büyüyüm bir 18 yaşıma giriyim bende orglere katılacam sitedeki insanları çok merak ediyorum şurda 2 sene kaldıGulumse

Aman uğur kardeş aman, fazla büyüme meraklısı olma. Yaş büyüdükçe dertlerde büyüyor. Sen hele şu yaşını doya doya yaşa, sonrası zaten kendi kendine geliyor.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
LeVrEkCi yazdı:uğur organizasyonlarda kimlik sormuyoruz yaww babanı al gel Gulumse
SiyirdimBoboHappy
Bul
Uğur sayende aramızda hiç Çorumlu yok demiyoruz,iyiki varsın babana selamlar.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
uğur gelir yakında inşallah çorumdan yeni üyeler.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
uğur aldığın balıklar belli bence çorumlular seni bulsun
Dalış Eğitmeni
Bul
HIDIR yazdı:uğur aldığın balıklar belli bence çorumlular seni bulsun
Yaşa Hıdır doğru söyledin gerçekten de Alkis
Bul
vetilmed yazdı:Buradan gidenlerin hiç boş döndüğünü duymadım desem yeridir.
abi boş delmedi derken 3 veya 5 parça bizde birşey alık ama balıklar küçük çıkıyo mesala bizim burda en aşşa sazan 1 birbuçuk kilo orda at geliyo ama limit altı balık hep onlar o yüzden dedim boş döndük diyeHehe
Bul
LeVrEkCi yazdı:uğur organizasyonlarda kimlik sormuyoruz yaww babanı al gel Gulumse
tmm dır abi yazın babama 1 ay tatil veriyorlar o zaman org yaparlarsa gelmeye çalışırızSiyirdim
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Aman uğur kardeş aman, fazla büyüme meraklısı olma. Yaş büyüdükçe dertlerde büyüyor. Sen hele şu yaşını doya doya yaşa, sonrası zaten kendi kendine geliyor.
tmm abi bende saten birden 18 geçiyim demiyom ya yawSiyirdim daha ikisene var ben yaşımı doya doya yaşayacam saten GulumseSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  lapinden kurtuluş yokmu??? maceratorr 11 2,521 17-10-2007, 13:00
Son Yorum: arm59

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi