Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
18-19 eylül boğaz
resimde dalgakıranın başlangıcı-rokenin altı eskiden iyi kalkan yaparmış.
şimdi tektük eşkina ve sivriburun oluyor. O kadar taşın arasında misineyi takmadan av nasıl yapılır bilmem.(ben suyun altından avlanıyorum)
ayrıca akşamüstü ve sabah erken mendireğin dış kısmı lüfer, levrek vs geçiş oluyor....gözümle gördüm ondan söylüyorum..
rapala veya kaşık denenebilir.

bu arada siz kaşık atarken taşların arasından sessiz sakin yüzen biri varsa muhtemelen adı Can olabilir, aman dikkat

selamlar, rastgele
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Aman Birol ispark görmesin burayada el atar walla
Bu arada senin merayada uğradım biraz at çek yaptım bana bir şey yok ama bir kaç vatandaşa kısmi aralıklarla çaparilerine 3lü-5 li istavrit geliyordu

İnce çapari istiyor orası şu ara. 0.10/0.10 gibi. balık kıyıda.
Bul
balikoltasi yazdı:İnce çapari istiyor orası şu ara. 0.10/0.10 gibi. balık kıyıda.
İstavrite hiç niyetli değildim açıkçası arabadan bile inerken kaşık ve rapalaları aldım o kadar ama çok güzel uyunur orada Smile
Bul
H.A.R.U.N yazdı:İstavrite hiç niyetli değildim açıkçası arabadan bile inerken kaşık ve rapalaları aldım o kadar ama çok güzel uyunur orada Smile
bende denedim geçen gün rapala. çinekop yakında sararken atladığı için ama gelmedi bişey.
gırgır seslerinden biraz zor uyunurBobo
Bul
Can ARSLAN yazdı:resimde dalgakıranın başlangıcı-rokenin altı eskiden iyi kalkan yaparmış.
şimdi tektük eşkina ve sivriburun oluyor. O kadar taşın arasında misineyi takmadan av nasıl yapılır bilmem.(ben suyun altından avlanıyorum)
ayrıca akşamüstü ve sabah erken mendireğin dış kısmı lüfer, levrek vs geçiş oluyor....gözümle gördüm ondan söylüyorum..
rapala veya kaşık denenebilir.

bu arada siz kaşık atarken taşların arasından sessiz sakin yüzen biri varsa muhtemelen adı Can olabilir, aman dikkat

selamlar, rastgele
Can bana bayağı uzak kalıyor orası sarıyerde oturuyor olsam güzel yer devamlı gidilir huyu suyu öğrenilir
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Can bana bayağı uzak kalıyor orası sarıyerde oturuyor olsam güzel yer devamlı gidilir huyu suyu öğrenilir
orada akıntı durumu nasıl can her sene kayalardan deniz alır aşagıa birini diye bilirim dalgasız havada durum nasıl.
Bul
.
Harun harmanlamışsın gene,
anadolu tarafında da kayda değer hiç bir şey yoktu bu hafta sonu,

o resimlediğin yerleri hiç bilmiyorum,
değişik geldi bana,,,
telli baba tarafımı oluyor burası,,,
harun abi bilgiler ve paylaşım için teşekkürler.ne oldu bu balıklara burda yok orda yok.bir dahaki sefere sana rastgele abi..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Harun abi bereketli olsun umarım en kısa zamanda lüfer familyasından balıklar tutarsın saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
dün sarayburnunda idim,kayalardan rapala attım baya uğraştıktan sonra sıkıldım ve silikonla 1kg yakın iri istavrit aldım..oradan eminönüne geldim.bikaç yemlik gancur yakaladım..ooltayı lüfer alacak şekilde yemledim ve açık attım..olmayacağını biliyodum ama denemek istedim...1 saat kadar takıldım ve vuruş olmadı..sonra köpüye geldim karaköy tarafında bir yer buldum..10/10 3 köstekli takımla karides yemli olarakta iri istavrit aldım ..yağmurda şiddetini artırmaya başlayınca toparlandım evin yolunu tuutum..karaköyde akşam saatlerinde iskele taşlarının önünde balıklar su üstü yapmış,izmarit istavrit..yani kepçeyi daldırdığında dolacak kadar..yaklaşık yarım saat gibi bir süre sonra ne istavrit nede izmarit kalmış aniden yok olmuşlar..vapurda bir vatandaş anlattı haberin yalancısıyım..eğer doğruysa bu güzel haber değilse boş geç gitsin..anlayacağınız dostlar beni çok memnun etmedi durum hasretle balığı bekliyoruz..ben balık yapacak diye ümit ediyorum..inşallah tüm dostlarımında ümitleri kırılmaz..istanbulda bir sakinlik var ama şu iki gündür yağan yağmur ve hava sıcaklığının düşmesi beni umutlandırıyor..bu arada cankurtaran önü mırmır yapmaya başlamış tektük ama sağlam balıklar gelir ordan bilginize..yem olarak ben kaya kurdu kullanıyorum ama boru kurdu da var karaköyde satılıyor..herkese bereketli avlar,saygılar sevgiler dilerim..rastgele...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  5-15/eylül 2016 levrekci lüfer avları LeVrEkCi 15 1,414 22-09-2016, 21:29
Son Yorum: tahsinmersin
  17 eylül 2013 selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 8 1,907 19-09-2013, 00:58
Son Yorum: Cihan Deniz
  19/20 KaSıM MaVrUşGiL BoĞaZ MaVrUşGiL 21 3,532 22-11-2012, 10:01
Son Yorum: Salih Reis
  13/14 Kasım MaVrUşGiL boğaz MaVrUşGiL 22 3,729 16-11-2012, 14:23
Son Yorum: murki
  12/13 Kasım MaVrUşGiL Boğaz MaVrUşGiL 41 5,109 16-11-2012, 14:04
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Boğaz'da At-çek Lüfer balığı avı ® FuRkAn * 34 6,233 06-11-2012, 12:43
Son Yorum: H.A.R.U.N
  Boğaz'da at-çek'e devam 01.10.2012 ® FuRkAn * 22 3,422 04-10-2012, 08:52
Son Yorum: LeVrEkCi
  Boğaz'da at-çek Lüfer ve Kardeşleri 03.10.2012 FuRkAn * 8 1,693 03-10-2012, 20:04
Son Yorum: Lakerda
  Boğaz Çıkışında Palamut Avımız (13 Eylül Perşembe) denizbilimci 17 3,619 16-09-2012, 22:56
Son Yorum: tahsinmersin
  karacabey boğaz deresi avı bahriyeli 16 4,207 16-09-2012, 13:17
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi