Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sitenin Hızı
Lapsetur yazdı:Arkadaşlar yeni server'ımız eskisinden biraz hızlı. Şuanki hızı sizce nasıl ?
güzel oldu oktay özellikle google kutusundan aratınca eskiden yavaş açılıyordu şimdi sitedeki google dan aratınca heryere hızlı açıyor,sitede gezmekde daha rahat oldu emeğine sağlık
Bul
bence de daha iyi
bilgin şaşmaz
Bul
patron emeğine sağlık tıkır tıkır gider artık umarım sitemiz Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Walla ben meraklıyımdır kurcalamayı severim kurcalarken server elimde kalmadıkça sorun çıkmaz
Bul
aman patron elinde kalmasın yaw hazır hızlı bi server bulmuşken Bobo
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Lapsetur yazdı:Walla ben meraklıyımdır kurcalamayı severim kurcalarken server elimde kalmadıkça sorun çıkmaz
zamanında kalmıştı bir kere yanlış hatırlamıyorsam daha çok yeniydik o zaman
Bul
bence değişen birşey yok hız aynı siteye değişik şeyler eklenmiyormu bu reklamlar sitede olması mecburimi yoksa otomatik olarak çıkıyor
Bul
Lapsetur yazdı:Walla ben meraklıyımdır kurcalamayı severim kurcalarken server elimde kalmadıkça sorun çıkmaz

oktay abi zaten bir konu açacağım ve sana bir oyuncak server alalım diye oylama yaptıracağım.
Artık kurcalaya kurcalaya onu bozarsın.Siyirdim
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
sitenin hızına gelince gayet güzel.
ayrıca google de arama yaparken dün akşam ilk 2 sırada biz vardık.3. sırada başka bir site 4.sıradada başka bir avcılık sitesi.

şimdi baktım ilk 2 sıra yine bizim ama 3. sıraya o balıkçı sitesi gelmiş.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
akın yazdı:bence değişen birşey yok hız aynı siteye değişik şeyler eklenmiyormu bu reklamlar sitede olması mecburimi yoksa otomatik olarak çıkıyor

Sanırım sizin makina biraz yavaş eski server AMD idi şimdiki makina CoreDuo2 2.2 daha önce ram 512 idi şimdiki 1 GB önceki hız 1 Mbitti şimdiki 2 Mbit hızı hissetmemek biraz zor yada hızı hitmeyeceğiniz bir makina kullanıyorsunuz.

Ayrıca reklam sitenin geliri. Ha Domain ücretine Server ücretine katkıda bulunmak isterseniz bizde masraflarımızı kısarız reklamları kaldırırız bildiğiniz üzere Server sağlayıcıları çakıl taşıyla geçinmiyorlar bizim cebimizden çıkan parada ev ekonomisnden götürüyor. Normal hosting kullanmıyoruz piyasadaki dedicated server fiyatlarını incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız En basit örnek burada http://www.fdcturkey.com/
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sitenin eksiği - son eklenen konular alien13 8 1,760 27-12-2007, 21:52
Son Yorum: alien13

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi