16-09-2008, 10:45
serkan seni tebrik ediyorum bende evin terasında ufak caplıağac yetiştiriyorum kendime göre bir bahcem oldu herkeslere tavsiye ediyorum müthiş huzur veriyor insana
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
BuDa BeNiM hObİm
|
16-09-2008, 10:45
serkan seni tebrik ediyorum bende evin terasında ufak caplıağac yetiştiriyorum kendime göre bir bahcem oldu herkeslere tavsiye ediyorum müthiş huzur veriyor insana
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
16-09-2008, 11:04
süper fikir valla serkan her balığa giden bulunduğu yere 2-3 tane tohum dikse bu vatan daha değişik olur ben eskişehirliler bilir çataören barajına bi kaç tane ağaç dikeyim dedim ama olmadı adamlar gece odun niyetine söküp yakmışlar
serkan çok güzel bir uğraş.bende evde sadece salon bitkileri yetiştiriyorum.hanım hiç sevmez elinden gelse hepsini dağıtacak.Ben onları sularım/ budarım/ toprağını değiştirir havalandırırım vs.bunlar beni rahatlatır.ama gönül isterdiki şöyle bahçeli bir evim olsun bahçesinde çeşit çeşit ağaçlar yetiştirip onların büyümesini görmek.ama büyükşehirde imkanlar az.imkanı olan zaten şehir dışında bunları yapıyor.doğayla baş başa olmak kadar güzel ne varki.
bir doktor arkadaşım var.tam bitki hastası.yurtdışından istediği bitkinin (çiçek üzerine) tohumunu getirtiyor ve yetiştiriyor.evinin bir odası sanki sera gibi olmuş.eşe dosta da bahçesi olanlar özellikle gidip dikimini yapar ve arasıra uğrayıp durumuna bakar.harika bir iş ya.
16-09-2008, 11:26
abi tebrikler güzel bir uğraş
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
16-09-2008, 13:04
Serkan ağacı doğayı seven kişi. Evrende ilk insan olmak üzere bütün canlıları sever.Onun için seni kutluyorum.Çok güzel hobin var
![]() ![]() ![]()
16-09-2008, 15:39
serkan arkadaşım gerçekten çok güzel bir hobi,paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
16-09-2008, 15:46
çok güzel bir hobi...bende çok severim tohumdan yetiştirmyi özellikle..ama pek başarılı olamıyorum..ama yinede zevk alıyorum..her gün bakıyorum topraktan filiz lenmişmi diye..gerçekten çok hoş dinlendirici,önemli bir uğraş..bitkiyi hayvanı sevmeyen insanı pek sevemez..paylaşım için teşekkürler..
![]()
16-09-2008, 15:52
Tebrikler Serkanım güzel uğraşın varmış,sana kolaylıklar dilerim.
![]()
Bornova - izmir
16-09-2008, 16:13
Serkan gerçekten dinlendirici bir hobi,çiçeklerle ağaçlarla uğraşmak.Çamlar çok güzel görünüyor.Paylaşım için teşekkürler.
![]() ![]()
White GuLL
16-09-2008, 16:44
Serkan hobine bayıldım.Gerçekten de müthiş
![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|