Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dijital kamera ve housing (sualtıkabı)
yalova tatar yazdı:serdar güle güle kullanAlkis su altındada çekim yapabiliyormu ? ben inceledim su geçirmez kılıf hediye diyor su altında çekim yapar diye biyazı okumadım .Siyirdim

housingi ile 15 metreye kadar dalabiliyor. ben sualtında çekilmiş foto ve videolarını gördüm gayette iyi. aslında yazıyorda siz göremediniz galiba.

147 ytl'ya satılan sitedeki de aynı makina, onlarda ayrıntılı resim ve +sualtı kase+taşıma kılıfı ibareleri yer almasa bile kutudan çıkıyor ben oradan aldım.
SELAMLAR / SAYGILAR
A. Serdar YALÇIN - ANKARA
(1967, Tokat)
Bul
LeVrEkCi yazdı:valla bu fiata güzel görünüyor bu makineylşe çekilmiş birkaç resimde yollarsan tam fikir sahibi oluruz serdar abi en azından normal fotograf olabilir mesela.
hayırlı olsun güle güle kullan

teşekkürederim nihat kardeş, seni mi kıracağım hemen dairenin kapısından foto çektim gönderiyorum.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

SELAMLAR / SAYGILAR
(1967, Tokat)
Bul
Hayırlı olsun güle güle kullanın.Güzel çekimler diliyorumGulumse
White GuLL
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3872&dateline=1219789187]
Bul
Hayırlı olsun, güle güle kullan. Düğmeleri sarı lacivert olan yokmuydu acaba.
Bul
serdar reis fotolarıda bekleriz..tabii raporlarla beraber..Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
white gull 17 yazdı:Hayırlı olsun güle güle kullanın.Güzel çekimler diliyorumGulumse

teşekkürler.
SELAMLAR / SAYGILAR
(1967, Tokat)
Bul
resim çekimide güzel su altı için güzel bir olay fiatıda fena değil tekrar teşekkürler serdar abi
Bul
hayırlı olsun.
Bul
Hayırlı olsun Serdar güle güle kullan..
Bul
serdar abi hayırlı olsun bende bi tane alacam ilk işim hemen bakmak olacak benimki en son suya düşüp rahmetine kavuşmuştu
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi