Yorumları: 8,454
Konuları: 99
yalova tatar yazdı:uzun ikinci videoyu izlerken kendimi arabistanda zannettim bide sen el ruha oteli diyon ya .harika paylaşım yaw tebrikler ,.
bide balıklı göldeki balıklara bizim orda olsaydınız diye amma iç geçirmişsindir 
Tatarım teşekkür ederim, aslına bakarsan çok sıcaktı oralar arabistanı aratmaz heralde..
Çok balık var inanki içimden çeçirmedim de deil 2-3 kg gelecek balıklar var içlerinde..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 641
Konuları: 17
Sizin için güzel bir gezi olmuş.Video paylaşımlarınız da çok güzel ellerinize sağlık.
Teşekkürler
White GuLL
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
ahmet daldırsaydın kepçeyi bi kepçe balık hepsi şiraz (sarı balık )dimi?
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Çok güzel, mubarek yerler. Tebrikler.
araphüso26 yazdı:ahmet daldırsaydın kepçeyi bi kepçe balık hepsi şiraz (sarı balık )dimi?
Arap bende inceledim şöyle 3 çeşit balık gördüm
1.si Sazan
2.si Alabalık (havuz alası tabikii)
3.sü Senin dediğinden yani bizim sarıbalık diye tabir ettiğimiz balık
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
white gull 17 yazdı:Sizin için güzel bir gezi olmuş.Video paylaşımlarınız da çok güzel ellerinize sağlık.
Teşekkürler
Teşekkür ederim hocam saolun..
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
saolasın uzunum tadımlık getirseydin... [SIZE="5"]arkadaşlar ahmet bana urfadan çakı getirmiş hediye sağolsun heheheheh beleş hehehehe[/SIZE]
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
araphüso26 yazdı:saolasın uzunum tadımlık getirseydin... arkadaşlar ahmet bana urfadan çakı getirmiş hediye sağolsun heheheheh beleş hehehehe
nerdeee,
arabım yapma allahını seversen ufak bir çakı belki balık temizlerken lazım olur dedim..
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Hemşom ellerine emeğine sağlık,rasgele.
Bornova - izmir
orhanekmekci yazdı:Hemşom ellerine emeğine sağlık,rasgele.
Orhan abi saolasın teşekkür ederim..