Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
En Kahraman Birlik 57 nci Alay!!!!!!!
Ali reis inanki bu resimleri görünce bir acayip oluyorum, o günleri düşününce neler yaşamışız ne zorluklarla mücadele vermişiz ama şuda bir gerçekki türk askeri herzaman kahraman....
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
inşallah ali abi kısmetse seneye abicim saygılar..
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
Sağlığın kıymetini hastanede yaşamın kıymetini kabirde vatanın kıymetini Çanakkalede anlıyoruz Bu vatanın kıymetini bilmeyenleri zorla götürüp gezdirilmesi gerekli yerler buralar
Teşekkürler Ali reis
Bul
Çanakkale şehitliğini iki sene önce ziyaret etmiştim 76 Şimdi fotoğrafları görünce bir acayip oldum ! Eline saglık Ali reis Alkis
Bul
Güzel resimler ve muhteşem konu için teşekkür ederim.

Bir çok kere gitme şansım oldu ve her seferindede ayrı bir haz ve hüzün duyduğum, kanla yıkanmış topraklar orası.

Mühim olan onların bu vatan için verdiği canların karşılığını bizler verebiliyormuyuz! Bu vatanı onların bıraktığından öteye götürebiliyormuyuz!

Bu konu için tekrar teşekkür ederim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
ali reis teşekkürler allah onlardan razı olsun onlar olmasaydı nice olurdu halimiz
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Güzel resimler ve muhteşem konu için teşekkür ederim.

Bir çok kere gitme şansım oldu ve her seferindede ayrı bir haz ve hüzün duyduğum, kanla yıkanmış topraklar orası.

Mühim olan onların bu vatan için verdiği canların karşılığını bizler verebiliyormuyuz! Bu vatanı onların bıraktığından öteye götürebiliyormuyuz!

Bu konu için tekrar teşekkür ederim.
Serkan bu konuya hassasiyetinden dolayı asıl ben sana teşekkür ederim.AlkisAlkis
Bul
Çanakkale Zaferi milletimiz için bir kıyamdır, diriliştir! Bu nedenle asla unutulmaması, tüm detaylarıyla bilinmesi gereken savaşı son kez Turgut Özakman anlatmış:

DİRİLİŞ

Teşekkürler dostum, gündeme taşıdığın için..
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler..
Bul
BAYTAR yazdı:Çanakkale Zaferi milletimiz için bir kıyamdır, diriliştir! Bu nedenle asla unutulmaması, tüm detaylarıyla bilinmesi gereken savaşı son kez Turgut Özakman anlatmış:

DİRİLİŞ

Teşekkürler dostum, gündeme taşıdığın için..
Gerçekten Turgut Özakman da çok iyi anlatmış.Size katılıyorumGulumse
Bul
aliciğim paylaşım için teşekkürler anıtın orası yeni yapılmış belli ben gittiğimde düzenlemeler yapılıyordu.gerçekten her türk evladının gidip görmesi gereken bir yer
.japonlar ilk okula başlayan çocuklarını ilk önce nagazaki ve hiroşimaya götürüp gezdiriyomuş,bakın bizi böyle yaptılar ama biz yılmadık çalıştık şimdide dünyada teknolojide bir numarayız diyolarmış.bizlerde çocuklarımızı hiç olmazsa bir sefer buraları gezdirsek .tatillerini deniz kenarında değilde bu tür yerlerde geçirsek.bizde dünyada bir numara oluruz .çünkü ileride devleti bu çocuklarımız yönetecek.Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi