31-08-2009, 11:02
hamur tatlısuda herzaman iş yapar kısaca katkı maddesine bile gerek yok aslında sadece araştırma konusu olur bu karışım

06-FB-58
HAMURUN ZAFERİ
|
31-08-2009, 11:02
hamur tatlısuda herzaman iş yapar kısaca katkı maddesine bile gerek yok aslında sadece araştırma konusu olur bu karışım
![]() ![]() 06-FB-58
18-10-2009, 22:55
abi werdiğin bilgiler güsel tel şehriye ilede yapılır tarifi
![]() tel şefriyeyi bi kap weya su şişesine koyun sonra az bi miktar sıcak su katın sonra yuğurun cinci gibi yaptıktn sonrada 5 dkk falan kaynatın bi şişe weya kaba koyun içine azda olsa sıvı yağ katın sonra 30 40 dkk buzluğa atın 30 40 da durduktan sonrada dolabın normal bi gözüne alın sabahtan akşama kadar oltanın ucunda durur ![]()
09-02-2010, 00:27
naptınız ya tel şehriye hamur yumurta irmik diyen oldu onun yerıne hamurdan bi poğça irmikten bi tatlı bide çay evde otur
![]()
09-02-2010, 01:45
lazkaz yazdı:naptınız ya tel şehriye hamur yumurta irmik diyen oldu onun yerıne hamurdan bi poğça irmikten bi tatlı bide çay evde otur Ömer bey öncelikle ailemize hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Seviyeli ve faydalı paylaşımlarda bulunmanızı dilerim. Görüldüğü üzere sitemiz amatör balıkçılık üzerinedir, bu amaçla uygulanmış fikirler ve denemeler paylaşılır tartışılır vede faydalanılır. Sizinde bu şekilde yeni fikirleriniz var ise merakla bekliyoruz.
09-02-2010, 10:56
Tatlı sularda hamur her zaman iş görür kanatindeyim , hamurun içine değişik tür malzemeler katan oluyor tabii buda kişilerin kendine has yöntemleridirki ogün randıman almış olabilirler tabii bunu denemek lazım diyorum..
Konuya katkısı bulunanlara ve paylaşım yapanlara teşekkür ediyorum..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
13-02-2010, 14:53
TARİFİM:
TAM YAGLI CİVCİ YEMİ UN VEYA MISIR UNU YUMURTA VANİLYA (NE KADAR FAZLA OLURSA O KADAR İYİDİR NOT: HAMURU YOĞURURKEN KESİNLİKLE SU KULLANMAYIN Tarifi gölde uyguladım; süper iş yapıyor. Aynalı sazanlar yeme dayanamıyorlar.orta boylarda 12 tane yakaladım. Bazı arkadaşlar denizde uygulamadan bahsetmiş onuda denemek istiyorum, inşallah boşa zaman kaybı olmaz; göldeki zevki tattırır bana. Paylaşım için teşekkürler.
13-02-2010, 19:24
Kutay yazdı:TARİFİM: bu karışımı kaynattınmı kaynatmadınmı merak ettim ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
14-02-2010, 18:56
araphüso26 yazdı:bu karışımı kaynattınmı kaynatmadınmı merak ettimhüseyin bende merak ettim ancak karışıma hiç su koymayın demiş
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
![]() İSTAVRİTCİ
14-02-2010, 19:07
bende bir hamur tarifi veryim bari..faydalı olmuştu bana
![]() -un -yumurta sarısı -vanilya -pudra şekeri -ve asıl bomba; çocuğun sütüne kattığım çilek aromalı toz ![]() balıksız gölde 3 adet yakısıklı sazan tutmuştum bu karışımla ![]()
14-02-2010, 21:31
istavritci yazdı:hüseyin bende merak ettim ancak karışıma hiç su koymayın demişyoğururken su koymayın demiş sayın abicim.. bir yerde eksik var heralde cevap yazacaktır.. ömer tarif için teşekkürler.. mısır hamurunun tarifini verecek babayiğit aranıyor ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|