Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sazan yemleri
teşekkürler uğur.. Alkis
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
paylaşım için teşekkürler
Bul
uğur çok güzel bilgiler süper bir paylaşım oldu..bir şey sormak istiyorum bu kereviti nasıl yakayabiliriz ve nerelerde yaşar,bununla ilgili bilgi verirsen çok sevinirim.paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:uğur çok güzel bilgiler süper bir paylaşım oldu..bir şey sormak istiyorum bu kereviti nasıl yakayabiliriz ve nerelerde yaşar,bununla ilgili bilgi verirsen çok sevinirim.paylaşım için teşekkürler..

Aytekin bu kerevit öyle bir hayvandırki sarıyerde biz bazen oltayla tutarız, çünki oltaya taktığımız mısıra musallat olurlar kemire kemire mısırı bitirirler kayalara taktırırlar oltayı, bunları en çok tutma yöntemi kerevit pinterleri vardır bunlarla tutarlar genelde pinterin içine ölü balık falan koyarlar bunun içine girdimi geri çıkmayı başaramazlar..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Aytekin bu kerevit öyle bir hayvandırki sarıyerde biz bazen oltayla tutarız, çünki oltaya taktığımız mısıra musallat olurlar kemire kemire mısırı bitirirler kayalara taktırırlar oltayı, bunları en çok tutma yöntemi kerevit pinterleri vardır bunlarla tutarlar genelde pinterin içine ölü balık falan koyarlar bunun içine girdimi geri çıkmayı başaramazlar..

ahmet abi çok sağol,ısparta yolu üzerinde karacaören barajı var bizde sazan avı için oraya gidiyoruz,orda birkaç kez kerevit ölüsü gördüm kıyıda baya etli bir hayvan peki yenirmi acaba diyede sorayım Smile aynı jumbo karides gibi kabuğu biraz daha sert ben yakalarsam denizde bile denerim yem olarak belkide tadı güzeldir,kendime yem yaparım hehehe..ahmet abi çok teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
ANTALYALI07 yazdı:ahmet abi çok sağol,ısparta yolu üzerinde karacaören barajı var bizde sazan avı için oraya gidiyoruz,orda birkaç kez kerevit ölüsü gördüm kıyıda baya etli bir hayvan peki yenirmi acaba diyede sorayım Smile aynı jumbo karides gibi kabuğu biraz daha sert ben yakalarsam denizde bile denerim yem olarak belkide tadı güzeldir,kendime yem yaparım hehehe..ahmet abi çok teşekkürler..

Aytekin zaten oltaya takılacak kısım misket gibi bişey aynı zamanda yenen kısımda o ama pişirmen gerekiyor, pişirilişi resmen katliam kerevit canlı olarak kaynar suyun içine atılıyor sonra çıkarılıp misket kısmı yeniyor, fazla yenmesi tavsiye edilmez...(meze olarak servisi daha makul)
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Bulabilirseniz yurt dışından ithal kavanozda konserve ipek böceği satılıyor.Sazanda denedik sonuç harika.En ufağı 6 kg. sazan.
Bul
uğur bir çok yem tarifi bilyorum sirkeyi ilk duydum teşekkürler hemen deneyeceğim
Hi birde hamur kaynayınca katılaşır iğneye nasıl takacaz??
Bul
dostum kereviti oltaya nasıl takıldığından bahsedermisin
Bul
BaBaZuKa yazdı:dostum kereviti oltaya nasıl takıldığından bahsedermisin

''abi kerevitin arkasında yani kuyruğundaki et varya o eti takacaksın büyüklügü önemli deyil koncanın boyuna göredeğişir o et suyun içinde aynı ekmek içi görüntüsü alıyo onada balık geliyo ama babası geliyo''

Bu arada aramıza hoşgeldiniz Ufuk beyAlkis
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  istanbul aynalı sazan raşo dayı 8 3,804 20-07-2010, 10:46
Son Yorum: rusan
  sazan avlama avcıhakan 24 8,162 28-10-2009, 22:53
Son Yorum: murki
  aynaslı sazan amatörbalıkcı 20 5,936 18-10-2009, 23:15
Son Yorum: _sazancı_45
  sazan oltaları avcıhakan 44 16,822 12-10-2009, 11:46
Son Yorum: Bornovalı.Nazım
  Sazan Avında Kullandığım İğne ve Kancalar... araphüso26 20 8,305 09-10-2009, 15:45
Son Yorum: Bornovalı.Nazım
  sazan yemleri ANTALYALI07 14 5,069 22-07-2008, 13:57
Son Yorum: Lakerda
  aynalı sazan amatörbalıkcı 5 2,785 27-08-2007, 22:29
Son Yorum: RaPaLaCı
  sazan kılıçbalığı 3 2,405 11-06-2007, 14:58
Son Yorum: SerenaY66
  Aynalı sazan ( Cyprinus carpio) LeVrEkCi 0 5,736 04-12-2006, 00:55
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi