Yorumları: 8,454
Konuları: 99
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 1,452
Konuları: 18
haklısın ahmedim yine gezmiş gibi oldum oraları teşekkürler.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
balikoltasi yazdı:Manastır gerçekten çok güzelmiş. güneşin denizden batışınada hayran kaldım mükemmel!
Birol teşekkür edrim saolasın..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
ANTALYALI07 yazdı:ahmet abi süper yerler valla,bende en çok karadenizi merak ediyorum,hiç gitmek nasip olmadı,sayende bir kaç yeri özelliklede merak ettiğim sümela manastırını resimlerlede olsa görme imkanı oldu,atamızın köşküde çok güzel gerçekten mimarisi muhteşem..paylaşım için teşekkürler...
Aytekin çok teşekkürler, inşallah sanada nasip olur oraları gezip görmek..
Lakerda yazdı:Manastıra ait fotolara çeşitli yerlerde bakmıştım ama bu kadar yakından ve içerden hiç görmemiştim.Çok güzel.
Paylaşım için teşekkürler Ahmet..
Saolasın mehmet abi daha çok resim çektim manastırda hepsini koymaya kalksam bayağı bir resim var..
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
ohhhhh mis gibi karadeniz havası geldi.gitmek görmek gezmek yemek içmek herkese nasip olsun.
ahmet abi teşekkürler.
bi dahakine nereye gidiyorsun yine gidilip görülecek yerler var mı fotoğraflar nerden gelir.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
çok harika yerler.. babamın çektiği fotolardan da biliyorum.. paylaşım için teşekkürler..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
SerenaY66 yazdı:ohhhhh mis gibi karadeniz havası geldi.gitmek görmek gezmek yemek içmek herkese nasip olsun.
ahmet abi teşekkürler.
bi dahakine nereye gidiyorsun yine gidilip görülecek yerler var mı fotoğraflar nerden gelir.
İlker harika yerler hele karadeniz havası dahada farklı, birdahaki turum şanlıurfa olacak 6-7 eylül gibi inşallah oralardanda güzel fotolarla dönerim..
Ege yazdı:çok harika yerler.. babamın çektiği fotolardan da biliyorum.. paylaşım için teşekkürler.. ![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
Teşekkür ederim egemen saolasın..
Yorumları: 2,512
Konuları: 82
ANTALYALI07 yazdı:ahmet abi süper yerler valla,bende en çok karadenizi merak ediyorum,hiç gitmek nasip olmadı,sayende bir kaç yeri özelliklede merak ettiğim sümela manastırını resimlerlede olsa görme imkanı oldu,atamızın köşküde çok güzel gerçekten mimarisi muhteşem..paylaşım için teşekkürler...
aytekin ekim sonu ALLAH izin verirse emekli olup memleketim orduya yerleşecem hepinizi beklerim
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
![Bobo Bobo](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/bobo.gif)
İSTAVRİTCİ