Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bacanağımın Burgazada gece avı
Lakerda yazdı:Arkadaşlar kesinlikle kaya balığı değil bacanağım ondan emin , çünki kayabalığının her türlüsüne ile adada sıkça rastlıyoruz.Hiçbirine benzemiyor.
Fener balığı veya kurbağa balığı diyen arkadaşlar haklı olabilir,benim ve bacanağımın bilmediği bir tür..

fener balığı kesinlikle değil. ensesinde diken varsa (resimde var görünüyor) kurbağa balığıdır. üstteki 3 resim kurbağa balığı, en alttaki ise fenerdir.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
mehmet abi birolun gönderdiği resimle senin eklediklerin birebir uyuşuyo bence birola katılıyorum kurbağa balığı
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Mehmet abi valla ben bilmem ne balığı olduğunu, ama bir laf vardır hani denizden babam çıksa yerim diye, yediysede afiyet olsun...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
balikoltasi yazdı:fener balığı kesinlikle değil. ensesinde diken varsa (resimde var görünüyor) kurbağa balığıdır. üstteki 3 resim kurbağa balığı, en alttaki ise fenerdir.
Birol '' araştırmacı balıkçılık '' diye buna derim.[Resim: icon7.gif] İlk foto birebir aynı. Yani kurbağa balığı olduğunu anladık sayende; ensesinde diken varmış.
İlgin ve bilgilendirmen için çok teşekkür ederim,sağol..
Bul
arkadaşlar zaten balığı tanıtmışlar.evet kurbağa balığı.ben 2006 aralık ayında balıkçıdan hamsi almıştım.içinden çıktı ve sitede resimlemiştim.hemde yakın plan çekim yapmıştım.bulursam tekrar yayınlayayım.o zaman bende ilk defa görmüştüm.şimdi eski konulara baktım.konu var ama eski sistemden dolayı resimler yok.ama çok ilginç bir balık.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
ben onun ismini fener olarak biliyordum ama fener balığı farklıymış,kurbağa balığı ilginç bir isim,birol bilgilendirme için çok teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
bigün gece narlıya gürhan abiyle eşkina avına gitmiştin oltamıza bu balık geldi ve bayada iriydi ne olduğunu anlayamadık daha sonra Nihat abiye fotoğrafını gönderdik bu balığın ve dokunmayın üst dikenleri zehirlidir dedi kurbağa balığıymış bizde aynen denize iade bu tür balıkları pek sevmem benden uzak olsun tipi bile güzel değil neresi yenirki bu blaığın ilk önce göze hoş görünecekki soframda yer etsin Smile
Bul
mehmet abi sahillerde kuma gömülerek dururlar üstüne basarsan veya elle tutarsan çarpar yani aynı trakonya gibi iskorpit gibi zehirlidir diye biliyorum çok emin değilim ama tipine bakarsan zehirli olma ihtimali yüksek.iğnelerine dokunmamakta fayda var.
Bul
mehmet agbi kurba balıgı olarak bende biliyorum,
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
Teşekkürler arkadaşlar.Kesin olarak adı kondu herhalde:Kurbağa Balığı.
Adaya telefon ettim iskorpit haricindekiler atıldı..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  30-08-2014 Burgazada Lakerda 15 1,947 05-09-2014, 12:30
Son Yorum: HAŞİM77
  Butun gece olta+ paragat Albatros-gr 51 7,761 05-07-2010, 23:51
Son Yorum: Albatros-gr
  imaret'te mayıs'ın ilk gece avı naxos 5 63 9,693 20-06-2010, 11:39
Son Yorum: efese
  kasım ayı ilk gece avı. ANTALYALI07 72 9,558 30-11-2009, 21:40
Son Yorum: ANTALYALI07
  gündüz çadır gece mırmır naxos 5 42 5,764 21-05-2009, 09:43