Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
tatlı suda ne ararsan burda
tebrikler ugurAlkis
Bul
ugur bereketli av olmuş tbr, paylaşım için tşk.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
Ugur bravo sana uykuda bile balığı almışsın hehe gerçekten ne ararsan var şu yayın bi kısmet olmadı bize
Bul
uğur ellerine sağlık gerçekten güzel av olmuş kamil abinin tahtına göz diktin galibaSmile
Bul
uğur önce babanı sonrada seni tebrik ederim güzel balık almışsınız fakat o levrek dediğine bizim oralarda kızıl kanat derler pullu ve kılçıklı bir balıktır.o da aynımı bilmiyorum tabi afiyet olsun rast gelsin AlkisGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
uğur bereketli olsun .
Bul
Uğur kardeşim sana kimse bişey diyemez, bir tek ben diyebilirim oda muhteşemsin adın gibi uğurlusun daimada uğurlu ol, daha büyük trofeler bekliyorum senden ratgele...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
istavritci yazdı:uğur önce babanı sonrada seni tebrik ederim güzel balık almışsınız fakat o levrek dediğine bizim oralarda kızıl kanat derler pullu ve kılçıklı bir balıktır.o da aynımı bilmiyorum tabi afiyet olsun rast gelsin AlkisGulumse
abi bizim buralardada kızılkanatderler ama aslında o balığın adı tatlı su levredidir küçükleri kılçıklı olur ama büyükleri yayın etinden bile değerlidirGulumse
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Uğur kardeşim sana kimse bişey diyemez, bir tek ben diyebilirim oda muhteşemsin adın gibi uğurlusun daimada uğurlu ol, daha büyük trofeler bekliyorum senden ratgele...
saol abi daha büyüklerine hepimiz iyşallahGulumse
Bul
boranmursel yazdı:uğur ellerine sağlık gerçekten güzel av olmuş kamil abinin tahtına göz diktin galibaSmile
estafurullah onunkadar yayın tutmak için daha 40 fırın ekmek yemem lazımSmileSiyirdim
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi