yaw uyusaydımda farketmezdi kalkardım patronu ömrümüzde bi sefer görcez belki yakaladıkmı kaçırmaz yalova olarak elimizden geleni yaptık.sıra istanbulda nihatın yanına gidiyor şu anda.
yalova tatar yazdı:yaw uyusaydımda farketmezdi kalkardım patronu ömrümüzde bi sefer görcez belki yakaladıkmı kaçırmaz yalova olarak elimizden geleni yaptık.sıra istanbulda nihatın yanına gidiyor şu anda.
beni ilk lakerda aradı patron geliyomuş diye onunla konuştum arkasından arap aradı .lakerdayı aldım ama arabı alamadım arap için ultrasonik jet lazımdı almak için heheheyada uzay çağında olup ışınlanması gerkiyordu
Erden denetim var diye kıyafetleride tam tekmil giymişsin
Bu görüşmelerin Oktay için çok iyi olacağını düşünüyorum Bu düşüncem herkez içinde geçerli
Biz Çoğumuz birbirimizi tanıyoruz sanallıkta kalmak gibi bir derdimiz yok imkan ve şartlar elverdiği sürecede herkezede sanalda kalmamasını tavsiye ederim
harun görüyorsunki renkleri soldu patronda aynı söyledi bunlar solmuş .bende dedimki patron bende 5 adet var her gün giyiyorum ben dedim yenisi lazım ..hatırlatma babında
yalova tatar yazdı:harun görüyorsunki renkleri soldu patronda aynı söyledi bunlar solmuş .bende dedimki patron bende 5 adet var her gün giyiyorum ben dedim yenisi lazım ..hatırlatma babında
Doğru söze ne denir benimkiler çoktan soldu deniz tuzu ve güneş yıpratıyor tabii
Arkadaşlar Oktay Beyle tanışmak güzeldi.Çok kısa bir süre içinde sıcak sohbetlerimiz oldu.
Yani patron fazla bir kusurumuzu bulmadı ki ''Yalova Ekibi Denetimi'' kısa sürdü.
Şimdi İstanbul Sarıyer'e ''Merkez Büro'' yu denetlemeye gitti.
inşallah denetim iyi geçmiştir 5-10 dakika da olsa oktay abi ile yüz yüze tanışma fırsatı bulduk sanaldanda dost tuk ama canlı canlı daha bi dost olduk valla bütün dostlara tavsiyemdir yakında olsa uzakta olsa imkanlarınız dahilinde dostlarınızı ziyaret edin bence çok güzel bi olay valla bende izine çıktım bu yakınlarda bi istanbul a gidipte bende dostlarımı görmeyi umuyorum gönül isterki tüm dostları gez ama onada izin yetmez.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
yalova tatar yazdı:beni ilk lakerda aradı patron geliyomuş diye onunla konuştum arkasından arap aradı .lakerdayı aldım ama arabı alamadım arap için ultrasonik jet lazımdı almak için heheheyada uzay çağında olup ışınlanması gerkiyordu
ışınlanırdımda işler çoktu..onun için gelmedim bidahakine inşallah