Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İlgi:Marmaris-Selimiye-Bozburun-Kızkumu
yalova tatar yazdı:fiko harika yerler hasta oldum kum olan yere ,AlkisHappy

erden hasta olduğun yer orhaniye kızkumu gerçekten görmeye değer.
Bul
Lakerda yazdı:Fikret çok güzel fotolar teşekkür ederim.Beni tekrar oralara götürdün.Kızkumu (Orhaniye),Selimiye ve Bozburun ancak bu kadar güzel tanıtılabilirdi.İmkanı olan tüm arkadaşlara bir kez olsun buraları görmelerini tavsiye ederim.Marmaris'e gidenimiz çoktur ama çoğumuz bu cennet körfezi bilmeyiz.(Hisarönü Körfezi).Marmarise çok yakın,Marmaris'ten Datça istikametine ilerledikten sonra (tam hatırlamıyorum 15-20 km falan olabilir)
Sola ''Hisarönü-Bozburun'' tabelası görülür.Bu yol sizi bu cennet köşelere alır götürür.Marmaris'ten buralara minibüs te vardır.Özel otosu olmayanlar minibüsle özellikte harika bir doğa oluşumu olan ''Kızkumu''na günü birlik gidebilir plajından istifade edebilir,hayatınızda belki ilk defa koca tekneler yatlar yanıbaşınızdan geçerken siz denizde su üzerinde yürüyormuş gibi doğal kum oluşumu üzerinden açıklara gidebilir değişik duygulara kapılabilirsiniz..

mehmet abi bukadar anlatılır teşekkürler marmaris tansaş.ın karşısında çay bahçesinin önünden hisarönü.orhaniye.selimiye ve son olarakta bozburun hatlı dolmuşlar saat başı kalkıyor kişi başı 6 ytl.
Bul
Fikret sayende gözlerimiz bayram yaptı Oralara kadar gitmiş gibi olduk gerçekten güzel yerler
Eee güneyde yaşayan nimetlerindende faydalanır bize biraz uzak kalıyor oralar istedikten sonra sorun değil ama sizin için iki adım yer olsa gerek
Bul
paylaşım için teşekkürler.
Bul
abi beğenilmezmi bu resimler yaww paylaşım için teşekkürler.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Fikret usta çok harika olmuş emekliliğin tadı bunlar böyle olmalı işte Bozburun baya harikaymışAlkis
Bul
fikret abi bayıldım ya.ne güzel yerler.ben sadece datçaya gitmiştim.ama burayı hiç duymadım.insanlar denizin ortasında yürüyorya o fotoğrafa hayran kaldım.nasıl bir oluşumdur ki.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
fikret abi sayende baya bi yer görmüş olduk paylaşım için teşekkürler.
Bul
bu ülke bir cennet daha ne deyimAlkisAlkisAlkisGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Oralara kadar gitmiş olduk,paylaşımın.emeğin için tşk ler Fikret.
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Selimiye'den manzaralar bucalıfikret 35 6,916 04-08-2009, 12:57
Son Yorum: fish or die
  Marmaris Lapsetur 0 3,572 06-02-2008, 12:34
Son Yorum: Lapsetur

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 3 Ziyaretçi