30-05-2008, 16:46
fotokopici yazdı:usta ne görüntü ne resim görebiliyorum. neye cevap yazacağım ki.Sayın balıkçım bir problem yok.Resim açık olarak görülüyor,gören arkadaşlar da cevaplamışlar.Rastgele
![Gulumse Gulumse](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/gulumse.gif)
Bu Nedir
|
30-05-2008, 16:46
fotokopici yazdı:usta ne görüntü ne resim görebiliyorum. neye cevap yazacağım ki.Sayın balıkçım bir problem yok.Resim açık olarak görülüyor,gören arkadaşlar da cevaplamışlar.Rastgele ![]()
30-05-2008, 18:01
Lakerda yazdı:Rauf abi ben bilemedim ne olduğunu ama güzel bir konu açıldı.Doğru cevabı açıklayanı yarın bildireceğim demişsin.Aklıma bir şey geldi,oyun gibi olsun.İlk doğru cevabı veren kendisi yeni bir soru sorsun,öylece konu sürüp gitsin.Bu sayfa ansiklopedi gibi olur herhalde.(tabi konulan fotoların alıntı izni olduğu sürece)Bakalım Nihat ne diyecek. Sevgili kardeşim yazılarından sanki bu resmi tanımış gibisin?şimdi bu fotonun alıntı olduğunu yazarsam tabiki nerden olduğunuda yazmam lazım o zamanda işin şakası olmaz ama yarın kesin belirteceğim.verdiğin soru cevap formu bence iyi olur ama nihatın onayı olması ve konunun deniz ve canlıları ilgili olsun selamlar.
30-05-2008, 20:03
Sevgili Rauf Abim benim bu ışık konularına çok acayip bir takıntım var.Mesela erkek Sperm hücresinin kadın Yumurta'sına girip de kuyruğunu bıraktığı anda kadın yumurtası da çeperini kalınlaştırıp diğer spermlerin girmesini engellemeden önce sizin verdiğiniz fotoğraftaki gibi bir görüntü oluyor.Yani resmen yumurtadan ışık çıkıyor.Zaten böyle hayranlık duyulası olaylar içimdeki Sevgi'yi arttırıyor
![]()
30-05-2008, 20:08
teşekkürler rauf abi
![]() ![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
30-05-2008, 20:36
rauf yazdı:Sevgili kardeşim yazılarından sanki bu resmi tanımış gibisin?şimdi bu fotonun alıntı olduğunu yazarsam tabiki nerden olduğunuda yazmam lazım o zamanda işin şakası olmaz ama yarın kesin belirteceğim.verdiğin soru cevap formu bence iyi olur ama nihatın onayı olması ve konunun deniz ve canlıları ilgili olsun selamlar.Cevabı bilmiyordum Rauf abi.Bilsem ben de yazardım.Doğru cevaplayan arkadaşları ben de tebrik ederim. Alıntı yerini tabiki ilk soruda belirtemezsiniz,sorunun cevabını da kendiniz vermiş olurdunuz ![]() Evet yeni soru ? ![]() Saygılar..
30-05-2008, 21:37
Yeni soru sorma hakkı zannedersem SERDAR ve NEDİM arkadaşlarımızdan bekliyoruz
![]()
31-05-2008, 03:11
doğru cevaplayan arkadaşlara kocccaman
![]() ![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
01-06-2008, 00:07
rauf yazdı:Yeni soru sorma hakkı zannedersem SERDAR ve NEDİM arkadaşlarımızdan bekliyoruzŞu an aklıma birşey gelmedi.Zaten Serdar Bey de 3 yaş ile ilk sıranın sahibi.(Nasıl BahaneStar adayı olur muyum?). ![]() Bildiğim bir canlı olması bayağı şans oldu benim için.Aslında böyle hoş olan görüntülü veya sadece soru şeklinde sorular sorulsa da olur kanaatimce.Siz ne dersiniz? En azında Genel Kültür'ümüze faydalı olacaktır.Saygılarımla... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
sarıyer-bebek arası son durum nedir bilen varmı ? | katenerci kemal | 6 | 1,163 |
21-12-2014, 00:03 Son Yorum: bucalıfikret |