Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YALOVA grubu
bakalım bir dahakine çinekopta toplanırız herhalde kısmet artık maksat muhabbet
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Bul
lakerde ve tatar a emeklerinden dolayı ben ve arkadaşlarım adına teşşekür ederim iyiki varsınız
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Bul
çok güzel olmuş bence...emeği geçen dostlara teşekkürler,mırmır süper görünüyor, paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
mehmet abi ve erden kardeş katılım azdiyorsunuz yine 10 kişi olmuşsunuz dedigin gibi mac ve iş katılımı azltmıştır muhakkak yinede sizlerin oldugu yerde güzelikler olmuştur sizleri kutluyorum

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
herkese teşekkürler işallah şöyle bi bol balıklı organizasyon yaparız bidahakine
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul
Tatarım daha ne olsun yine 10 kişi varsınız. emeği geçen herkese teşekkürler..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
güzel ortam olmuş muabbette güzel balıklarda süper dağa büyük organisazyonlara rast gele..
Bul
benim için de güzel bir gündü.insan;dilinden anlayan ortak ilgi alanları olan kişilerle bir arada olduğunda kendisini daha rahat hissediyor.
biz 4-5 öğretmen arkadaş olarak amatör balıkçılığa meraklıyız.kahvede bir araya geldiğimizde balık muhabbetleri başlıyor.diğer arkadaşlardan takılmalar başlıyor.
-kaç lira harcadınız?kaç balık yakaladınız?
farkında değiller ki balık bahane.
biz o oltaların ucuna, kurşun yerine olumsuz düşüncelerimizi takıp atıyoruz en derinlere...
farkında değillerki o kamışın ucunda iken gözlerimiz ,virüslerden temizleniyor beynimiz.
neyse çocuk geldi beni çekiştiriyor kısa keseyim..
@mehmet abi teşekkürler düşüncelerin için.
son söz olarak hacı hacıyı mekke'de,derviş dervişi tekkede ,balıkçı balıkçıyı sahilde görür diyeyim.
herkese saygılar....
"Ey Türk;
Üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön." BİLGE KAĞAN
Bul
alperturk yazdı:benim için de güzel bir gündü.insan;dilinden anlayan ortak ilgi alanları olan kişilerle bir arada olduğunda kendisini daha rahat hissediyor.
biz 4-5 öğretmen arkadaş olarak amatör balıkçılığa meraklıyız.kahvede bir araya geldiğimizde balık muhabbetleri başlıyor.diğer arkadaşlardan takılmalar başlıyor.
-kaç lira harcadınız?kaç balık yakaladınız?
farkında değiller ki balık bahane.
biz o oltaların ucuna, kurşun yerine olumsuz düşüncelerimizi takıp atıyoruz en derinlere...
farkında değillerki o kamışın ucunda iken gözlerimiz ,virüslerden temizleniyor beynimiz.
neyse çocuk geldi beni çekiştiriyor kısa keseyim..
@mehmet abi teşekkürler düşüncelerin için.
son söz olarak hacı hacıyı mekke'de,derviş dervişi tekkede ,balıkçı balıkçıyı sahilde görür diyeyim.
herkese saygılar....
Aydın hocam amatör ve deniz insanı olmanın kısa ve öz özetini çıkar deseler ancak bu kadar olur çok şık ifade etmişsiniz. Hepinize gönül dolusu selamlar ve diğer paylaşımlarda buluşmak üzere derken emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Bul
Aydın Hocam sen de sağol güzel satırların için.
Bu deyişi çok beğendim, imzamda kullanmak isterim izninle :
Biz o oltaların ucuna, kurşun yerine olumsuz düşüncelerimizi takıp atıyoruz en derinlere...

AlkisAlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yalova Buluşması SerenaY66 29 3,861 24-05-2010, 00:07
Son Yorum: araphüso26
  Yalova-erdek ulaşım LeVrEkCi 27 4,773 03-03-2010, 15:06
Son Yorum: Zıpkıncı

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi