Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Türkiye organizasyonu
SerenaY66 yazdı:hüseyin abi bu dediğin yer.ankara tarafındamı yoksa tam ters yöndemi.

ilkerim gökçekaya barajı ankara ile eskişehir sınırı google earth ten bakabilirsin sarıyar barajından sonra ama piknik yerine gelmen için eskişehirde buluşmak şart
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
eğer foça olursa ercan abiinin mekanı olduğu için herşey yolunda gider tabiki dışarıdan geleceklere daha zor ama 2 günlük bi ada organizasyonu süper ötesi olur eylül ayında hemde offf offfff AlkisSeerf bursada fena fikir değil ancak konaklama yer bakımından nasıl olur ? bu konuyu deşelim bari yaw eni konu tartışalım
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Türkiye org çok güzel olurda benim bu org de herkezden ricam olacak aradaki zaman uzun tutulsun 2-3 ay gibi bu zaman zarfında herkez maddi durumunu eşi konu komşu akraba iş yeri kim varsa herkezi o gün için ayarlasın ve o gün gelip çattığındada lütfen herkez iki eli ... dada olsa kesinlikle gelsin böylesi daha anlamlı daha çok katılımlı olur bu günden herkez sözünü versin uzunca bir zaman var artık bukadarlık bir zamandada kimsenin şudur budur bahanesi olmasın
Bul
harun haklısın dediklerine tamamen katılıyorum.benim düşüncem gideceğimiz yerde su.tuvalet duş alma imkanının olması gibi şeyleride düşünerek bir yer ayarlarsak çok daha güzel olur.ha 50 km yakın olsun ,ha 50 km uzak yeterki rahat edebileceğimiz akşamları gerekirse muhabbet edebileceğimiz bir yer olursa daha da iyi kaynaşırız diye düşünüyorum.birde bizim işimiz balık balığa gidipte kanat ızgara yapmanında bir espirisi yok yani.bizi sorarsanız biz varız.bu işi organize edecek olan arkadaşlara kolay gelsin.Gulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
evet abi eylül ayında çok güzel olur hem denizin tam zamanı hemde bu sürede herkes ayarlar işlerini. Mehmet ali abi kanatta yaparız balıkta yaparız Gulumse yeterki birarada olalım.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
Ozaman ne yapıyoruz zamanı 3 e bölüyoruz 3 te birlik zaman diliminde gelecek olanları geri dönüşü olmayacak şekilde yazıyoruz hatta zorluyoruz nazlananları kolundan tutup götürüyoruz Bobo ( burası mecazi) ( önceki olaylardan örnek Tanerin askerliği gibi Bekirin kolunun kırılması gibi Nihatın babasının ameliyatı gibi durumlar istisna tabiiki ) 3 te 2 lik zaman diliminide nerede nasıl yapacağımız konusuna ayırıyoruz
Okeymidir ??
Bul
fish or die yazdı:evet abi eylül ayında çok güzel olur hem denizin tam zamanı hemde bu sürede herkes ayarlar işlerini. Mehmet ali abi kanatta yaparız balıkta yaparız Gulumse yeterki birarada olalım.
tabiki kanatta yaparız benimkisi lafın gelişi bol balık olan bir yer olursa çok daha güzel olur diye düşünüyorum.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Murat canın kanat çekti galiba hehe kanatlanacağız bu gidişle eskiden 5 para etmeyen kanat şimdi et fiyatlarına yakın
Balığın bol olduğu yer çanakkaleden başka aklıma gelmiyor tam trofe yeri
Bul
araphüso26 yazdı:ilkerim gökçekaya barajı ankara ile eskişehir sınırı google earth ten bakabilirsin sarıyar barajından sonra ama piknik yerine gelmen için eskişehirde buluşmak şart
tamam şimdi yerini buldum.bana nallıhandan yakın gibi.ama ölçmek lazım.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
bencede çanakkale uygundur herkesin orta noktası sayılır ama mekan yer bakımından patronun ayarlaması gerekecek Smile çanakkele ondan sorulur,
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  9 eylül izmir-türkiye ALTAYLI 21 4,092 13-09-2011, 22:31
Son Yorum: cilingoz
  Avrupa ve Türkiye sevimli34 16 4,094 10-03-2011, 00:57
Son Yorum: Albatros-gr
  Türkiye Amerika olsaydı nasıl olurdu fish or die 15 2,837 05-09-2009, 10:15
Son Yorum: Uzun_ahmet
  2047 yılında Türkiye :) fish or die 16 2,954 23-08-2009, 02:19
Son Yorum: murki
  bastır Türkiye balıkcı uğur 36 5,489 02-04-2009, 12:42