Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Eskişehir videoları
fish or die yazdı:AlkisAlkisAlkisAlkisAlkisAlkis süpersiniz gerçekten Allah bozmasın abilerim eğlenceniz daim olsun, işte org güzellikleri muhabbet dostluk.

Sağolasın muratım, bütün organizasyonlarımız güzel geçiyor allah muabbetimizi bozmasın...
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
1-evlere balık getiremedik turna tutamadık
2-bir çok balık çeşidinin içinde kepenez(tatlısu kefali) ve turna tutmaya uğraştık
3-arasıra sülüğe yayın palisi (kelebek) geldi videoda var saldık
4-çok balık resmi yok çünkü kefal avında ilk oturduğun yer verimli değilse çanta,olta kutusu kamışlar sazların arasında gezinmek zorundasın yani sen balığı ararsın.yanında hapis taşıyamadığımız için tutulan balıklar sıcakta kısa zaman da ölür anında temizlenir bozulmasın die
5-bolca balık yedik hatta bitiremedik kaldı bile
6-ikinci yerimizde çok eskiden tanıdığım abilerim remzi abi,erol abi,remzi abinin oğlu volkan la karşılaştık remzi abi tatarla akraba çıkıyodu nerdeyse
7-çok eğlendik
8-erden abiye eskişehire gelerek bizi sevindirdiği için teşekkürler

şimdide resimlerin açıklaması

1-tatarın tuttuğu kepenez
2-tatar ve odunlar
3-köyden cengizzzzz...misafire olta hediye ettik...
4- remzi abi ,erol abi,uzun, volkan
5-şarlak alt
6-şarlak yakın çekim
7-remzi abi
8-balık temizlerken (kepenez)
9-tatarlar köprüsü ve tatar
10-sarı ve uzun şırımlıoı

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
erden abi eskişehir gezisi çok güzel geçmiş insan özeniyor emeklilige az kaldı bir çadır ver elini daglar ovalar,denizler ne harika olurdu degilmi resimler ve videolar harika olmuş tebrikler rastgele
Bul
videolar harika olmuş mehmet abi teşekkür ederim ellerine sağlık ..tüm arkadaşlara ilgileri için teşekkürlerRose
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
süpersiniz imrenmemek elde degil,eglencenizi ve güler yüzünüzü eksik etmesin her dağim gününüz böyle olsun.
ahmet ersoy 1957 Kadıköy-İstanbul
Bul
güzel günler yaşadım arap hepinizden ALLAH razı olsun.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Hüseyin videolar bana geç ulaşınca yetiştirmek için acele ile hazırladım,bu kadar oldu.Gece konseriniz harika idi tüm arkadaşların izlemesini isterdim.[Resim: icon7.gif] Sadece o konser 1 videoluktu [Resim: icon7.gif] kısa sahneler aldım.Videoları beğendiyseniz mesele yok..
Bu arada bir adet ''ufaklık'' ı suya iade ederken görüntün var.Örnek davranışın için tebrikler..
Böyle bir güzelliği görüntülerle de olsa bizlere yaşattığınız için seni,Ahmet'i,Sarı'yı ve Köylümü tekrar tebrik ederim..
Bul
Lakerda yazdı:Hüseyin videolar bana geç ulaşınca yetiştirmek için acele ile hazırladım,bu kadar oldu.Gece konseriniz harika idi tüm arkadaşların izlemesini isterdim.[Resim: icon7.gif] Sadece o konser 1 videoluktu [Resim: icon7.gif] kısa sahneler aldım.Videoları beğendiyseniz mesele yok..
Bu arada bir adet ''ufaklık'' ı suya iade ederken görüntün var.Örnek davranışın için tebrikler..
Böyle bir güzelliği görüntülerle de olsa bizlere yaşattığınız için seni,Ahmet'i,Sarı'yı ve Köylümü tekrar tebrik ederim..

mehmet abi tatar 2. adresim oldu dedi burası için bi ara senide beklerizRoseadresi özelden gönderdim almışsındır herhaldeRosetekrar yardımların için teşekkürler abi
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
erden abi allah sendende razı olsunSefiomDudutRose
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
araphüso26 yazdı:mehmet abi tatar 2. adresim oldu dedi burası için bi ara senide beklerizRoseadresi özelden gönderdim almışsındır herhaldeRosetekrar yardımların için teşekkürler abi
Adresi aldım Hüseyin, hazırlayınca göndereceğim..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sadece balık avı videoları LeVrEkCi 1 4,018 21-12-2007, 19:54
Son Yorum: Boğaziçi
  Matt Hayes Videoları Download edebilirsiniz deniztutkunu 0 1,542 06-07-2007, 16:36
Son Yorum: deniztutkunu

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi