Yorumları: 16,360
Konuları: 492
alperturk yazdı:erden abi.
bence yer ve zamanı siz belirleyin.aksi fikri olan,durumu uygun olmayan size bildirsin.duruma göre son bir ayarlama yaparsınız.bu şekilde kimseden bi öneri çıkmayacak gibi.
aydın aslında bende öyle yapacaktım ama emrivaki olmasın bi istişare yapalım diye açtım konuyu.şöyle açık havada sigara yasak olmayan bi yer bulalım.
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 105
Konuları: 8
yalova tatar yazdı:aydın aslında bende öyle yapacaktım ama emrivaki olmasın bi istişare yapalım diye açtım konuyu.şöyle açık havada sigara yasak olmayan bi yer bulalım.
valla sigara konusunu iyi düşünmüşsün.emrivaki olmaz uygun gördüğünüz bir yer varsa yarın belirtirsiniz.esnek olduğu konusu da belirtilirse ince ayar yapılabilir.
"Ey Türk;
Üstte gök çökmedikçe, altta yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir. Titre ve kendine dön." BİLGE KAĞAN
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
tamam ozaman bi yer zaman adı koyalımda ona göre hareket edelim erden abi sen izindesinde biz çalışıyoruz ona göre hareket edelim.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
yalova org. kokusu alıyorum sanki
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
var bişeyler yalovada hareketlenecek gibi murat hadi hayırlısı.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Yalova hareketlendi hadi günü belirleyinde bizde görelim neme lazım ne olacağı belli mi olur
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
yalova tatar yazdı:aydın aslında bende öyle yapacaktım ama emrivaki olmasın bi istişare yapalım diye açtım konuyu.şöyle açık havada sigara yasak olmayan bi yer bulalım.
Tatarım biliyosun benim arabadaki sigara yasağını sen deldin aman ha bundan sonrasına dikkat et.
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Uzun_ahmet yazdı:Tatarım biliyosun benim arabadaki sigara yasağını sen deldin aman ha bundan sonrasına dikkat et. 
Uzun desene araba bir nefes bile aldırmıyorsun
Bornova - izmir