Yorumları: 4,310
Konuları: 155
helal olsun dostlarım süper bi avcılık yapmışsınız tebrik ederim oğuz yalovaya gelelim demiştide bende çalışıyorum hemde hava bozuk gelmeyin demiştim ozaman bizde mudanya ya gideriz demiştin bak kısmetiniz orada imiş helal olsun türker le sana balıkta çok güzelmiş mürselim sanada teşekkür ederiz paylaşım için.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
maşallah,yakalayan arkadaşa helal olsun valla,bursadan böyle balıklar görünce çok seviniyorum
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Yorumları: 490
Konuları: 26
paylaşıma emeği geçen herhese teşekkürler. gerçekten çok güzel balık. elinize sağlık
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981
İnce misina büyük balık.Usta işi
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Tebrikler,tek kelime ile maşallah.Allahtan tüm dostlarıma (ben dahil) böyle bir trofe nasip etmesini dilerim.Rastgele..
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Çok çok güzel bir av olmuş tutanada aktarana da teşekkürler. Böyle balıkları görmek keyifli oluyor. Daha iyilerine inşallah
Yorumları: 739
Konuları: 50
cok güzel yaa mujhteşem bi şey tabiki hala o anı yaşarlar emınım kı uykuda uyuyammamışlardır tebrikler gerçekten herkese nasıp olmaz bereketli olsun
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
süper balıkkkk bereketli bi av olmuş kuzu maşallah
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
tutan arkadaşları tebrik ederim mürsel desene sanada anlatmak kalmış, sıkma canını birdahaki sefere böyle bişeyde senden bekleriz. bereketli olsun paylaşım için teşekkürler..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
robinson987 yazdı:cok güzel yaa mujhteşem bi şey tabiki hala o anı yaşarlar emınım kı uykuda uyuyammamışlardır tebrikler gerçekten herkese nasıp olmaz bereketli olsun
kesinlikle uyuyamamışlardır bekir ve birdahaki avcılık için yanıp tutuşuyorlardır kesin zokayı yuttular artık iflah olmazlar levrek te levrek hehe.
o balığın sudaki parlamasını gören zehiri alıyor bidaha bırakamıyor ne yazıkki
![Gulumse Gulumse](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/gulumse.gif)
birde bazıları direk yukarı çıkıyor 50 metre ötede balığı yüzerken seyredip çekememek dua ederek gelmesini beklemek varyaa offf offff özlemişim sağlam bi levrek tutmayı 5-6 aydır levrek tutmadım artık zamanı gelmiş
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
tebrikler ellerinize sağlık güzel av olmuş afiyet olsun rast gele...